Фестивално лято на Витоша

От 10 август планинарският фестивал „Боерица се събуди“ те очаква на Витоша в пълната си прелест.

0 коментара Сподели:

Фестивали! Това е кодовата дума на лятото, която повтаряме от сутрин до вечер, ден и нощ. Обожаваме фестивалите заради свободата, която ни носят, връзката с природата и свежите и усмихнати хора, които срещаме там постоянно. Ето защо с кеф ти съобщаваме за поредния ни бъдещ любимец – „Боерица се събуди“. Планинското весело те очаква от 10 до 12 август на любимата ни Витоша в местността Боерица.

Подсказваме ти, че след като успяха да възстановят пейките и сцената край хижа „Планинарска песен“, студентите от ЕАСА България са подготвили поредната приятна изненада за всички нас. През втория уикенд на август местност Боерица, Витоша, ще се превърне в място на съвместно творене и споделяне на емоциите, с които планината ни зарежда.

Събитието е естествено продължение на „Малък хижарски фест“ от лятото на 2017 г. и ще покаже потенциала на местността, като ще изследва връзката на човека с природата.

Всички дружно ни очаква йога на открито с инструктор, слаклайн и зиплайн, пикник и вечерно барбекю, кино под звездите, малки работилници, лекционен панел в три направления – за водата, гората, горските ресурси, и още много. Фестивалът се провежда на доброволни начала и е в подкрепа на възстановителните дейности по хижа Боерица, така че определено си заслужава.

Събитието е още ключова част от проекта INCM Витоша 2018. Чудесната новина е, че входът е свободен, а за нощувки са предвидени зона за палатков лагер на поляната пред хижа Боерица, близките хижи или хотел наблизо. За още информация следи страницата им, а нас може да ни откриеш горе на уречените дати. Ще те чакаме!

Ако фестивалите не ти стигат – виж 5 уикенд занимание за едно по-щуро лято.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *