Божествени свалки: 5 тотално грешни подхода

Всички мъже не знаят какво правят, но някои са просто антибогове

0 коментара Сподели:

Само аз ли се сблъсквам с пълни идиоти? Или някой, без да разбера, ми е лепнал на гърба магнит за изроди? Положението, ако не беше трагично, щеше да велика комедия. Имам чувството, че някой трябва да напише инструкции за употреба за мене, пък и за жените като цяло. Аз обаче не се чувствам достатъчно компетентна по темата. Засега искам да ви представя пет типа момчета слаш мъже, с които се сблъсквам редовно. Те със сигурност типовете са над петдесет, ама съм избрала най-фрапиращите случаи. Ето ги и тях:

СПАМАДЖИЯТА

Това е най-неуморният човек във Вселената. Той не работи, не живее, не прави нищо друго освен да копи-пейства тъпотии и да спами. Неговата схема е „Здр кв пр“, ама на следващо ниво. То не са мемета, линкове, песни, стихчета, шампанско и сълзи… бате, земи спри.  Веднъж получих съобщение на два реда колко съм секси и красива. Не отговорих. На другия ден получих същото съобщение от същия човек. Явно беше го изпратил на всички мацки на света и пак дойде моят ред. Има един пич, дето не съм му отговаряла никога. Трета година не спира да ми пуска нещо всеки ден. Защо не съм го блокнала? Ами понякога пуска яки неща.

Виж повече: 10 ЕПИЗОДА НА „ПРИЯТЕЛИ“, КОИТО ДА ГЛЕДАШ ДОКАТО ЧАКАШ THE ONE WITH THE REUNION

ПИКЪП  ЛАЙНЪРЪТ

Този най-често е сериозно, амбициозно момче, което много, ама много иска да е куул. За съжаление най-сигурният начин да не си никак гетски е, като се напъваш да си супер як. Гъзарията без покритие и всички напъни по темата обикновено водят до пълнене на гащите. Но така де, нашият герой това не го знае и го научава този урок по трудния начин. Защото той идва готов

– гледал е онлайн курсове, чел е статии, питал е батковците, наизустил си е свалчицата

и като дойде да я приложи, не може да разбере защо му се смея. И то не по хубавия начин. Чак ми става тъжно за него. Ама не достатъчно, че да му простя тъпотията. Защото си знам, че на такова леке дай му пръст, и ще отхапе цялата ръка. Трябва да се внимава.

МЪЛЧАЛИВИЯТ КРАСАВЕЦ

Този ми е един от най-омразните типажи. Така… гледате се – ти го гледаш, той те гледа, въртите там глави като сурикати, следите си сторитата, цъкате си по някой лайк да е ясно, обаче дотам. WTF?! Ако не беше пиче, даже нямаше да се замислям. Обаче той сега какво си е решил, че като е яко момче, аз трябва да свърша цялата работа ли? Егасиму неблагодарното! Да си чака като принцесата в замъка – аз няма тука да си играя на рицар на бял кон. Вярно, че половете са равни, ама малко да се съобразяваме!

ДОБРОТО МОМЧЕ

Този не е нужно да го френдзонваш, той си се кокблоква сам. От цялата му сериозност и много мислене и преценяване на ситуациите накрая сте станали като брат и сестра и целият секс се е стопил в далечината на хоризонта. И го усещаш как отвътре му идва нещо да направи и аха-аха да стане и после му се променят коефициентите като на покера и решава да не влезе в тая врътка и да не я играе тая ръка. Тъпак. И после има една лека нараненост и обиденост, като вкарва отношение, защото на някои други им се получава. Защото играят, бате.

Някой път става, някой път горят, ама поне се опитват.

А ти кво? Оставаш си с мисленето!

АБСОЛЮТНИЯТ ГЪЗ

Този ми е топ фаворит. Няма нужда да ми казва нещо, аз му знам всичките реплики на това момченце. Значи

той не само тая игра я е превъртял, той направо е разцепил галактиката.

Като Танос – щрак с пръста и всички сме му в краката. Самочувствие около него с лопата да го ринеш. Покритие – колкото да не умре. Накрая имаме тъжна равносметка на въздух под налягане. Който даже е толкова самовлюбен, че ако нещо, недай си боже, стане, ще те гледа, все едно му се моткаш в краката. Иначе приказките са големи – ако му се вярва, е минал целия свят по всички начини. Ама той не знае, че ние тоя свят го познаваме и сме чували другата страна на нещата. А там положението е голям срам. Мани…

Виж повече: 5 ВЕЛИКИ СТЕНДЪП КОМИЦИ

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *