5 машини, които сбъдват всички кафе желания

The Coffee Soldiers

0 коментара Сподели:

Негово Височество Кафето е най-известната напитка в света след водата. И дори крал Карл II, който го забранил в Англия, защото смятал, че събирайки се в кафенетата, хората заговорничат срещу него, не успял да притъпи желанието на небцето за пробуждащия сетивата вкус. И понеже, разглезени от градските баристи, имаме все по-големи изисквания към него в домашни условия, искаме кафе машината освен красива да е и поне полупрофесионална. 

Ето и нужните помощници за един La Dolche Vita вкус!

COFFERO

Ако не си гледал „Аз, роботът“ и все още се чудиш дали машината има душа, погледни тази красавица. По-бърза е от Ивет Лалова и по-компактна от Джаки Чан. Всъщност тя е проектирана така, че може да се вмъкне и в най-тесните пространства. Освен с размери еспресо машината не отстъпва и по най-важния критерий, а именно качество на напитката.

1. ЕСПРЕСО МАШИНА ROCKET APPARTAMENTO 2689 лв.

2. ROCKET ТАМПЕР ЗА ЕСПРЕСО 125 лв.

Memento

Моделът Europiccola с класическия „скоростен“ лост на удоволствието за пръв път е проектиран през 1950 с реверанс към италианския дизайн. Бижуто от лят месинг е истински жонгльор: може да прави 8 чаши еспресо с едно зареждане! Машината направо си е родена за Memento® Premium Espresso Blend, който съчетава избрани кафета от най-добрите световни сортове 100% Арабика!

1. LA PAVONI EUROPICCOLA NERA 1900 лв.

2. MEMENTO PREMIUM ESPRESSO COFFEЕ 125 гр. – 7.59 лв. / 250 гр. – 13.90 лв.

NESCAFÉ® Dolce Gusto

Веднага щом я видяхме, се сетихме за любознателния и обичлив УОЛ-И от едноименния филм. Също като смелия робот от лентата и PICCOLO XS ни праща на фантастично пътешествие из Вселената… на вкуса. Невероятно компактна, но също и стилна машина, която ще се впише перфектно в твоя дом или между книгите в офиса!

КАФЕ МАШИНА PICCOLO XS

Nespresso

Редкият черен диамант на кафе машините е съкровена мечта на всеки дом или офис. С новия си облик CitiZ продължава да глези едновременно любителите на кафе Nespresso и ценителите на красивия дизайн, като добавя щипка елегантност към най-свещения ритуал сутрин. Компактният ѝ дизайн е носител на престижната награда Red Dot, а бутоните за автоматично спиране на приготвянето на еспресо и кафе лунго са препрограмируеми. Сред любимите ни екстри е и подвижната приставка, която регулираме при приготвяне на напитки в по-високи чаши. Високоефективната помпа с налягане 19 бара гарантира винаги кафе в стил бариста, като извлича максимално деликатния вкус от всяка капсула кафе и създава плътен каймак. Системата за бързо нагряване достига идеалната температура само за 25 секунди, а автоматичната функция за пестене на енергия изключва машината след 9 минути липса на активност.

1. CITIZ Nespresso LIMOUSINE BLACK 295 лв.

2. КАФЕ КАПУСЛИ FORTISSIO LUNGO 8,80 лв.

Memento

Съвестта на една от най-качествените кафе машини на пазара е чиста като дизайна ѝ. Освен че е изработена от безвредни материали – иноксов корпус, сребърен нагревател, контейнер за вода от стъкло, тя работи с пакетирано в хартиени монодози кафе! Идеална е не само за дома, но и за яхти, каравани, кемпери, офиси и хотелски стаи!

1. МАШИНА ЗА ЕСПРЕСО LA PICCOLA 440 лв.

2. ХАРТИЕНИ ДОЗИ MEMENTO® ESPRESSO 7,20 лв.

5 сутрешни ритуала за велико начало на деня

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *