Неастрологичен хороскоп: 27 – 31 януари

Последните предизвикателства на първия месец от годината

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Маг Жаклина няма търпение да започне месеца на любовта и виното, но е реалист, че това няма как да стане,

без преди това да преминем през предизвикателствата на следващите 6 дни. 

Овен

Седмицата е подходяща за ремонтни дейности и козметични промени по автомобила, включително масло, чистачки и тапицерия. За тези, които нямат автомобили, крайно време е да си купите. Знаете ли какви кочини се продават на далавера за по 1000 лв.? Възползвайте се от доброто разположение на звездите и си купете нещо на 4 колела.  

Виж повече: GO MOVIE: „Екшън“ с Тео Чепилов и София Бобчева

Телец

Обърнете сериозно внимание на лунните дни и спазвайте предписанията за диети и въздържане от тежки храни в този период. Лятото като стане време за плаж, лично ще ми благодарите, че съм ви вкарала във форма.  

Близнаци

Каквото беше миналата седмица, беше! Сексът за това полугодие свърши.

Каквото и да опитвате, вероятно ще свърши или безрезултатно, или преждевременно. Препоръчвам да наблегнете на книгите!

Рак

Среща с бивш ще преобърне зимата ви, което е за предпочитане, защото, ако беше преобърнало живота ви, щеше да е доста по-неприятно. С това искам да ви намекна да внимавате как се обличате тези дни. Гледайте да е нещо предизвикателно, за да може бившият/бившата да гори от яд и ревност! 

Лъв

Въздържайте се от мероприятия, които включват алкохол и плътски изкушения. Препоръчвам да последвате примера на зодия Близнаци и да се отдадете на книги. От тях глава не боли. 

Дева

Гледайте с оптимизъм на живота и той няма да ви отвърне с онанизъм. Маг Жаклина организира семинар на тази тема, който се очаква да напълни залата в Шумен през април. До провеждането на семинара спазвайте основното му правило, бъдете оптимисти. С него февруари и Трифон Зарезан са зад ъгъла…

Везни

Използвайте дните преди февруари за разговори със себе си. Ако се стигне до конфликт, потърсете специалист. 

Скорпион

За разлика от зодия Везни вие нямате нужда от разговори със себе си.

Нямате и нужда от разговори, особено нестойностни и безцелни. Какво е хубав разговор без секс? Загуба на време. Не губете времето си в следващите 6 дни и го запълнете със сладки думи.  

Виж повече: 5 козметични продукта, които всеки мъж притежава, но се срамува

Стрелец

След любовта, която ви споходи през миналата седмица, тази ще ви сполетят пари. Не за друго, просто за да прецените кое е по-хубаво – да имаш пари или да имаш любов? Споделете размишленията си на горещата телефонна линия на маг Жаклина!

Козирог

Време е за действия, а не за думи. Впрегнете усилия и превърнете в реалност всичките си новогодишни обещания или поне направете постъпки към тях. През април сами ще ми благодарите! 

Водолей

Отдайте се на благотворителност през тази седмица и доброто ще ви се върне до края на годината под формата на карма промени и нова житейска посока.

Сами ще видите…

Риби

Мисля, че вие заслужавате нещо повече от това всяка седмица да ви съжалявам в хороскопа си. Вие заслужавате истински маг като ония по Евроком. Ако мислите, че не съм достатъчно добра за вас, обадете се на тях. В противен случай прочетете прогнозата ми за тази седмица. А тя не е особено добра за съжаление. Е, важното е да сме здрави, има и такива седмици…  

За повече информация и персонални хороскопи потърсете маг Жаклина всеки втори вторник от месеца пред УНСС между 14 и 16 часа. 

Ето и 10 звезди, за чиито таланти не подозираш.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *