Неастрологичен хороскоп: 13 – 19 януари

Преполовихме месеца, сега остава да видим какво ни казват звездите за останалото от него

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Маг Жаклина бърза да напише хороскопа за тази седмица, защото я чакат да празнува Банго Васил и после нищо не се знае !

Другият голям ден тази седмица е 15 януари, когато е рожденият ден на Уикипедия, без която всяко едно домашно щеше да е голям провал ! 

Овен

Очаква ви една ясна, спокойно и приятна седмица. Едно красиво майско утро през януари или нещо като закъсняла Коледа. Идилията ще бъде нарушена от текстово съобщение, с което средноблизък за вас човек ще поиска по-сериозно обвързване. Засега не му отговаряйте, той иска обвързване, а не вие…

Телец

Ако търсите сериозна връзка, тази седмица Овните са склонни към допускането на подобни нелепи грешки. Ако пък ви се иска да си поживеете, не бъдете придирчиви откъм зодии. Там други неща са по-важни…

Виж повече: Знаем какво направи на Нова година в Ню Йорк

Близнаци

Очаква ви приятна изненада, която на всичкото отгоре е и безплатна. Макар и искрената ви реакция да е по-скоро студена, престорете се на заинтригувани поне за малко в знак на уважение.  

Рак

Хубав секс ви чака тази седмица. И не само тази, но конкретно щом говорим за тази, ви чака хубав секс, даже много хубав.

Чак ви завидях. 

Лъв

Не е лошо да се замислите за някоя ваканция през март. За предпочитане е да сте на закрито, да не ви късат нервите и ако може вие да не карате дотам. Дрезден ми звучи като перфектното място, но най-добре го обсъдете с половинката си. 

Дева

Ако ви се пътува до някоя скапана дестинация, потърсете интеракция с представител на зодия Лъв, защото те вече се оглеждат за компания. Не бъдете придирчиви към мястото, важен е пътят, а не дестинацията или…?

Везни

Дори и вие не можете да изпиете толкова, колкото изпихте от 21 декември до сега. През тази седмица бъдете заети и избягвайте контакти с приятелите си на име Антон, в противен случай отново ще изпаднете в нетрезво състояние. Лошата новина е, че този съвет важи и за дамите… 

Скорпион

Ако си търсите компания за пиене, зодия везни пак са на линия. Аз обаче много добре ви познавам и знам каква компания си търсите. Най-добре вижте Овен или Телец, не че сте от тия, дето подбират… 

Стрелец

Каква ирония само! Каква ли? Не искам да издавам нищо, но от вторник до петък събитията в онзи план ще тръгнат в обратна посока и това ще ви принуди да изпаднете в състояние на безтегловност.

Утеха потърсете в зодия Везни, а секс в зодия Скорпион. 

Козирог

Близките ви ще имат нужда от вас. Вие не им обръщайте внимание, защото рискувате да ви занимават с проблемите си. В крайна сметка те са ви близки, но не са ви чак толкова близки…

Водолей

От вас ще струи позитивизъм, който дори януарската кал, киша, дъжд, суграшица и въобще всяка гняс не може да наруши. Задръжте този дух, защото ще ви е нужен и през февруари, когато пък ще се окажете по-богати! 

Виж повече: Къде е посолството на добрия вкус в София?

Риби

Не унивайте, още малко и пак ще стане време за рождения ви ден, който вие така или иначе не обичате толкова много. Като се замисля, по-добре унивайте, на всичкото отгоре дори ви отива! 

За поръчка на артикули с името и лика на маг Жаклина… ще трябва да почакате, още не сме ги изработили !

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *