Once Upon A Time In Hollywood – комедия (или мюзикъл) според „Златните глобуси“

Кои бяха другите изненади в 77-ото издание на наградите за кино и телевизия?

0 коментара Сподели:

Сезонът на наградите в киното и телевизията започна със „Златен глобус“, едни статуетки, често приемани като предсказания за „Оскарите“, но сами по себе си достатъчно престижни да се фукаш с тях. През годините „Златен глобус“ са се доказали като по-готините награди, тези, които оценяват филмите по достойнство, не толкова по политическа коректност и социална значимост за епохата.

Този януари най-много награди прибра вкъщи Тарантино за Once Upon a Time in Hollywood – най-добър сценарий, поддържаща роля за Брад Пит и най-добър филм в категория „Комедия или мюзикъл“. Не сме сигурни кое от двете имат предвид.

По-престижните награди за драма и режисьор отидоха при Сам Мендес и „1917″, който още не можем да коментираме, защото не е доплавал до нашия малък остров. Ако Хоакин Финикс не беше взел награда за ролята си в Jokera, пред залата щеше да се разрази финалът на филма.

Виж ревюто на филма от Тео Чепилов и Кирил Христов:

При телевизията нещата бяха, общо взето, ясни, като тези, които мрънкат за победата на Succession, даже не са го гледали, така че мнението им автоматично се анулира. Много любов получи филмът The Irishman, но само във вид на номинации и похвали от връчващите на сцената. Иначе за пети път Рики Жерве не пожали никого в анонсите си: „След малко ще видим кратък клип от The Irishman – 88 минути“, „Леонардо отиде с мацка на първата прожекция на Once Upon A Time In Hollywood и към края тя вече беше прекалено възрастна за него“, „The Morning Show – страхотен сериал за правилните избори в живота, снимано от компания, която използва детски труд в Китай“, „В Irishman участват Де Ниро, Пачино и Бебето Йода… опа, това бил Джо Пеши“ и моят персонален фаворит „Никоя звезда не е в позиция да дава съвети на публиката за каквото и да било – вие сте ходили по-малко на училище от Грета Тунберг“.

В края на церемонията, като всичко в шоубизнеса, усещането беше характерното – много шум за нищо. Да видим какво ще стане на „Оскарите“.

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *