Неастрологичен хороскоп за 2020 година

С какви промени посрещаме новата 2020?

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с хороскопа, който според най-достоверните и независими социологически проучвания се нарежда на 4-то място сред най-чаканите неща през 2019 г. Пред него в класацията са само заплатата, уикендът и лятото. По китайския зодиак започва Годината на Металния плъх, която уж щяла да донесе любов и успехи.

Като я знам, че е китайско производство, очаквам да започне да дава дефекти още към средата на януари. 

Овен

За зодия Овен е без значение, че годината е на Металния плъх, защото те предпочитат  дървения материал, от който според легендите са изградени сърцето и душата им. Това има известен чар, макар и трудно доловим с просто око. Знам, че никой не заслужава такова отношение, но вие го понасяте с такава устойчивост, че чак ви се възхищавам. Годината се очертава да бъде доходоносна и плодородна. Виждам успешен съюз със зодия Везни, както и неуспешен такъв с Телец. Питайте навреме непознатите коя зодия са, защото, като се влюбите, вече ще е късно. 

Телец

През 2019 г. се отдадохте на ядене и пиене. Имам предложение – през 2020 г. да бъдете ангажирани с повече физическа дейност, защото иначе никога няма да си хванете гадже през 2021! Маг Жаклина винаги казва истината в очите или, както в случая, в интернет сайт. Приемете това като един предначертан житейски път към щастието, който трябва да извървите, а 2020 – като най-важната стъпка от него. 

Виж повече: 19-те най-четени статии в GoGuide за 2019-та година

Близнаци

Новата година за вас ще започне умерено каръшки, като до средата на юни се очертава умереното да е преминало в преобладаващо и въобще да ви е много гадно и тъпо. Там някъде след рождения ви ден три джина и 16 шота афтършок проклятието, което тегне над вас, ще падне и ще започнете да живеете като кралски особи. 

Рак

Не бъдете наивни, годината няма да е лека. Ще има от всичко по-малко.

Предстои ви да се влюбите, да се разлюбите, да ви боли, а после в обратния ред, но този път вие ще съсипете живота на някой невинен човечец или женица. Мъжете да се пазят от руси дами, освен това първо да проверяват дали наистина са дами. Абе, видиш ли руса с дамски черти, бягай надалеч! Жените Раци да се пазят от синеоки чаровници с 8 плочки, защото ще се разочароват. Препоръчват се любовни съюзи само с мъже с от 4 до 6 плочки. 

Лъв

Тази година Луната щяла да е в Лъв, после Лъвът щял да бъде в Луната, защото всичко се връщало, а и освен това на Луната ѝ харесвало. Маг Жаклина не е от хората, които съдят, най-малкото защото е маг, а не съдия в Конституционния съд, но щом няма насилие и е със съгласието на Луната, проблем няма. 2020 ще премине под знака на особените взаимоотношения и емоции без логически обяснения. Вселената вероятно е намислила нещо. Шансът да е хубаво е над 50%, остава само да стискаме палци. 

Дева

Вашата година се очертава да бъде белязана с постепенно излизане от зоната на комфорта. Всичко ще започне с оставянето на леглото разхвърляно за всичките януарски уикенди, после ще премине в шляпане с мръсни обувки из коридора и хола и накрая за капак през лятото една вторник вечер спонтанно ще си кажете „Майната му, утре се качвам на Мусала!“. Леко ще качите кръвно, но поне няма да качите килограми. След такава трансформация пътят е само един. Бръсната глава за мъжете тип „Бритни Спиърс“ и нов цвят за дамите. Докъм октомври вече трябва да е приключила вашата духовна и полуфизическа трансформация, в резултат на която през 2021 ще се задомите с някъв/няква Телец !

Виж повече: Топ 20 дестинации според AIrbnb за 2019

Везни

Очертават ви се много пътувания през 2020, и то все по хубави поводи – сватби, кръщенета, щастливи разводи, както и няколко безобидни пътешествия с чисто алкохолни подбуди. Дестинациите, които трябва да избягвате, са Североизточна България, Пелопонес, Далмация, Камбоджа и Нова Зеландия. Навсякъде другаде ще се чувствате като у дома си. По отношение на дома Меркурий ще бъде в Сатурн, което звучи като хомосексуална сцена от Древен Рим, но всъщност означава, че се препоръчва един освежителен ремонт на апартамента. 

Скорпион

Скорпионите, които напоследък си поживяха щуро и в известна степен безразборно, ще трябва да намалят оборотите и да се задоволят с това да правят секс с един и същ партньор в следващите 12 месеца. Съвсем разбираемо сега сте бесни и препрочитате предишното изречение, проклинайки ме, сякаш имам някаква вина, но е за ваше добро. Примирете се и се пуснете по течението.

Междувременно пътувайте яко, но избягвайте Сардиния, Богота и Меделин. 

Стрелец

Сънувах стар мъдрец, който ми каза: „Ако искате да сте щастливи, премахнете нещата, които ви правят нещастни!“. Не е нещо лично, просто казвам. Не е нужно да си мъдрец, нито да си стар, за да стигнеш до подобно прозрение. Бъдете прагматични и следвайте инстинктите си през 2020. Те има по-голяма вероятност да ви отведат на опашката за дюнери, отколкото в книжарницата, но всичко е временно. Ако имате късмет, в квартала ви ще отворят дюнери точно до книжарницата, ако, разбира се, има такава. Любовта през 2020 г.? По-добре да си замълча…

Козирог

Вашата ключова дума през следващата година се очертава да е „любов“. Влагайте я във всичко, което вършите, и другите ще ви отвърнат със същото. Това е твърде идилично, затова ще ми се наложи да вкарам и малко мрачна нотка в хороскопа ви, не е нарочно, винете Металния плъх! Абе, айде от мен да мине, няма да има мрачни нотки, всичко ще е цветя и рози през 2020 г., обаче през 2021 г. … ще ти кажа догодина, живи и здрави. 

Водолей

Толкова ще сте над нещата тая година, че чак на мен ми се иска да съм зодия Водолей, а не само асцендентът ми да е такъв. И точно заради този подход всичко ще ви върви по вода. Сексът ще е хубав, здравето цветущо, а любовта ще идва само в краен случай! 

Риби

За по-материалните Риби имам важно съобщение: „Ще си купите апартамент!“

За по-нежните имам цял роман. Новата година за вас ще започне със шампанско и сълзи, в резултат на което в главата ви ще се настани едно спонтанно дяволско желание, което за мъжете ще завърши в обятията на някоя ледена кралица, а за дамите в ръцете на някой вървежен. Ще се почувствате като на 17, но това е само началото. Вероятно повече няма да видите тези хора, които току-що описах, но пък през април, докато търсите най-новия роман на Мураками (ако Мураками чете това, да знае, че му предстои да издаде нов роман) на погрешното място в суши ресторант, ще срещнете случаен непознат Овен, който първоначално ще изглежда като да има желание да съсипе живота ви, но към средата на септември ще открие, че не сте чак толкова лоши, и ще се отпусне. Не мога да бъда по-конкретна… 

За магии с цел сбъдване на новогодишни късмети, както и за отключване на късмет ме потърсете на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Не пропускайте да проверите и пиците и десертите, които се предлагат там. Само тази седмица ще получите 20% отстъпка с промокод  #Жаклинаядепиципоцици. 

А зимата е за двама…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *