Бели нощи в Бар „Петък“ – абсолютен културен шок с Деси Слава

Тази събота – 21 декември, можем да очакваме всичко от купона

0 коментара Сподели:

След ударен старт на новите концептуални партита Absolut Culture Shock с Руши Видинлиев в Клуб „33“ в началото на месеца, тази седмица е ред на второто от общо 5 издания. Музиката е създадена да събира и провокира. В сблъсъка за един по-свързан и без етикети свят феновете на поп и рок музиката ще си подадат ръка с тези,които обичат поп-фолка, а любителите на електронната музика ще се запознаят с българската естрада. В нашите ширини предпочитанието към различни видове музика оформя стереотипи, води до поставянето на етикети и предизвиква разделение между хората. Толерантност между публиките на различни музикални стилове ,а и между различните хора въобще,се създава с любопитство, разбиране и откритост към другите. Именно това е „Absolut Culture Shock“ – една кампания в името на сблъсъка, който създава по-отворен и по-свързан свят. Превземането на Меката на чалгата в Студентски град не е достатъчно и сега е време тамошните фенове да навлязат в някое от местата, резервирани за алтернативни столичани и прииждащи чужденци – а именно Бар „Петък“.

Тази събота – 21 декември, можем да очакваме всичко от купона, който е задължителен за тази локация.

Обикновено там е място, където може да се чуят разнообразни ритми – от Prodigy до АSAP Rocky, но този път сме съвсем без идеи на какво ще станем свидетели, защото музикален селектор ще бъде Деси Слава. Да, Деси Слава, която знае, че мъжете всичко искат, и е оставила своя дълбок отпечатък в попфолк историята и сърцата на милиони фенове по целия Балкански полуостров.

Хитът ѝ „Бели нощи“, освен че е една от най-награждаваните авторски песни в този жанр, е и песен на десетилетието (00s). На дуетите ѝ с Азис „Жадувам“ и „Казваш, че ме обичаш“ са изпити немалко алкохолни напитки, скъсани са десетки ризи в прилив на танцувално вдъхновение и са изпратени още повече любовни откровения под формата на есемеси. Дуото Деси Слава – Азис бие по сила дори братя Аргирови и дует „Ритон“, взети заедно, а текстовете им докосват и най-върлите врагове на попфолка. Да не забравяме обаче, че русата „Пайнер“ звезда освен характерните за тази институция ритми, има зад гърба си и албум с електронна музика – Slavatronika.

Тази мелодична еклектика ни оставя в очакване на неочакваното, но сме готови да се потопим в музикалните изненади, които ще допринесат за нашия абсолютен културен шок.

10 неща, които не трябва да правиш в "Люлин".

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *