Коледно пазаруване по ноти

Сердика те очаква с музика и куп награди

0 коментара Сподели:

София може и да диша трудно напоследък, но дори това не може да спре коледния дух да се прокрадва и в най-скритите ѝ ъгълчета и места. Именно защото навън не е много за излизане, се чудим как да се насладим на това вълшебно време от годината по възможност вътре. Градската джунгла отдавна има свой ърбън оазис и това е любимото място, където сбъдваме всичките си желания, а именно молът.

Затова те каним на коледно музикално, шопинг и какво ли още не приключение в Serdika Center този месец. 

Светът на Дядо Коледа & Co. тази година идва именно там, и то с цели три музикални събития. На 7 декември вече се насладихме на медния глас на Михаела Филева, а в следващите 2 съботи до Коледа ни очакват магьосникът на баладите у нас – Графа на 14-и, и титаничният глас на Жана Бергендорф на 21.12 – и двамата от 18:30. Това обаче не е всичко, което ще чуем и видим до най-светлия празник там. 

Виж повече: Къде ни е коледната украса? 

Докато пазаруваш пък, може да се срещнеш със самия Дядо Коледа от 12:00 до 20:00 всеки уикенд или да си направиш незабравими спомени със семейството и приятелите, като се снимаш с любимия белобрад старец. А след това ще можеш да се срещнеш с джуджетата от работилницата му директно на щанда за опаковане на подаръци на ниво +1. Магическата обиколка на Serdika Center направи с коледния експрес, който ще те отведе до далечни страни и куп различни и забавни традиции. А след като събереш печатите от всички гари и отидеш на гише "Паспортен контрол" на ниво +1, можеш да спечелиш гарантирани награди,

най-голямата от които е седемдневен круиз за двама в Средиземно море. 

А извън всички тези малки, големи и огромни приключения коледният дух се носи навсякъде из мола благодарение на невероятната украса в него. Светлинки, имел, играчки, уют и топлина. Наслади им се до края на месеца директно в Serdika Center. Още за събитието ще откриеш, ако последваш линка. 

Тук ти казваме как да провалиш кариерата си тъкмо на коледното парти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *