Открий душата си в снимка и си я купи

Фотобазар за принтове те очаква тази събота в сърцето на столицата

0 коментара Сподели:

Хората казват, че когато се снимаш, част от душата ти се запечатва в кадъра. Случвало ли ти се е обаче да откриеш себе си в чужд образ? В лице, което ти е непознато, но усещаш емоцията в него повече от своя. Ако тази магия на изкуството все още не се е появявала в живота ти, именно тази събота имаш шанса чудото на фотографията да те сполети. 

Фотобазар за принтове те очаква на 14 декември в една от най-горещите точки за фотографите в столицата, а и в страната – кафето на Фотосинтезис.

Именно там от 10:30 до 19:00 ще имаш шанса да преоткриеш себе си в непознат кадър и нещо повече – да си го купиш. Неслучайно около Коледа там ще се съберат едни от най-интересните имена на фотографията в България. От пейзажна, през улична до документална във всякакви размери – тя ще те очаква там, за да ѝ се насладиш и за да си позволиш да я притежаваш. Александър Станишев, Михаил Новаков, Златимир Араклиев, Любов Череш, Любомир Игнатов, Мартин Илиев, Ивайло Петров, Калин Костов, Кирил Станоев и още много приятели на изкуството ще те очакват във Фотосинтезис тази събота от 10:30 до 19:30. Ето и част от фотосите (както и този от откриващата снимка), а още за събитието ще научиш, като последваш линка

Виж повече: Събития за след работа: 09-13 декември

Виж повече: 3 жени, където им е мястото – на микрофона

Тук ти казваме как да провалиш кариерата си тъкмо на коледното парти

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *