Музикална покана да скочим в Капана

Любим град, любими места с любими артисти в началото на ноември

0 коментара Сподели:

Пловдив, наш малък свят, наша огромна вселена, пълна с изкуство и душа. Когато напускаме любимата си София, най-вероятно отиваме именно към европейската столица на културата за 2019 година. Културният календар на града все още е пълен с куп изненади и като твой пътеводител в тази красива плетеница от магии ти показваме към коя да се насочиш. 

По Чухов ти казваме, че веднъж попаднало в Капана, сърцето ни завинаги си остава там. На 9 ноември ни предстои да се върнем към същността на душата си заедно с една от любимите ни музи – тази на музиката. Първата ни арт дестинация е едно от най-уютните местенца за фантастични коктейли – Котка и мишка.

Там в 19:00на Sutherland Plovdiv Night  вечерта ще открие алтернативната фурия Мила Роберт с неподправимия си стил.

Акустичните ѝ концерти са "един път" и смятаме да си припомним защо е едно от любимите ни лица на съвременната музикална сцена именно там. 

Виж повече: Мила Роберт: Умната блондинка

След като се насладим на шарената еуфория в лицето на Мила Роберт отиваме директно в Anyway Social Bar, където от 20:00 ни очаква музика, селектирана специално от DJ Елен Кожухарова. Входът както за тази фиеста, така и за лайва на Мила Роберт е свободен,а организатори са нашите стари познайници от Sutherland. Именно с тях зарадвахме както теб, така и самите нас това лято с плажно парти заедно с едни от най-добрите диджеи. Този път отново със забавлението ще можеш да се срещнеш със свежите агенти от техния новооткрит офис в Пловдив. А ако освен купона, немският също е в кръвта ти, сега може да е новият ти шанс да откриеш своята нова работа.

Черешката на тортата е фактът, че ако си позволиш да откриеш вдъхновението към успеха заедно с техния екип, ще получиш и супер уелкъм дринк, който ни кара да мечтаем за още от него!

Още за събитието можеш да откриеш ето тук

А ти си избери най-добрата визия, с която да си моден диктатор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *