Карл Лагерфелд и пенливите събития на София

Специално събитие, посветено на Карл Лагерфелд

0 коментара Сподели:

Кино, мода и пенливо вино – може ли да има по-добра комбинация за сряда вечер, посветена на един от най-големите идоли в съвремието ни? Ако ви кажем, че на едно място мнозинството от посетителите са облечени в черно-бяло, от кого ще си помислите, че е вдъхновено събитието?

Карл Лагерфелд – образът на дизайнера изскача в съзнанието в момента на споменаване на името.

Черни очила, бяла риза и коса, прибрана в опашка. Зад черните стъкла се крие прозорливият поглед на човека, който извади от старите гардероби Chanel и прекрои модните висини, този, който превърна младостта и женската красота в култ, какъвто само истинските музи притежават.

Филми, книги, статии и  колекции тепърва ще бъдат посвещавани на Кайзера, защото въпреки смъртта, шевната машина още дълго ще запази кройката на наложеното от него. По време на специално събития в Дома на киното обаче, видяхме един от филмите, посветени на дизайнера и надникнахме по-отблизо в модния свят – „Карл Лагерфелд: да бъдеш и да изглеждаш".

Интересът към прожекцията, която се организира от Answear.bg  и Vogue Vision, съвместно със Cinelibri, не ни се видя никак случаен –

дизайнерът продължава да вдъхновява визиите на редица световноизвестни личности, а в София и на посетилите събитието, сред които бяха любими модели, актьори и музиканти като Саня Борисова, Поли Генова, Даяна Ханджиева, Евгения Джаферович, Глория Петкова, Маги Вълчанова и Белослава Хинова. Ние също успяхме да преначертаем модния си дух и се вдъхновихме от моделите на марката Karl Lagerfeld, изложени по време на събитието. Тях можеш да откриеш на сайта answear.bg.

А тук Оля Идва говори за три вина от Венето, Италия.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *