Go Guide съживи града

В сряда вечер цяла София се събра в КЕВА, за да отпразнуваме първото от поредица събития After Work Social Club под шапката на Go Guide

0 коментара Сподели:

Contemporary bohemians/Рада Бонева

Знаеш, че познаваме града и споделяме историите му с теб. През август историята се пише трудно, защото София е на колене, прашна и гореща, в очакване на хилядите неверници, които за пореден уикенд са отплавали на изток. Това събуди вродената ни потребност да раздвижим градската сцена с нещо в наш стил, но подправено от духа на столичната история. А както го разбираме ние живота – след 18:00 е време за коктейли, приятна музика и големи дози от онзи градски вайб, който толкова обичаме, стане ли дума за парти.

В сряда вечер, като едни съвсем светски хора, посрещнахме стотици души на първото от поредицата ни събития After Work Social Club*.

Този път обърнахме поглед към любимата ни София от старите ленти и времената, в които всяко соаре се чествало с домашно приготвено сладко, бонбони и музика от грамофона. Представихме си „Раковски“, който посреща гости във „Виена на Балканите“, но оцветихме черно-белите му спомени с шарени цветя, розови коктейли и виолетов вайб. Добавихме по лукче в питиетата, за да си спомним вкуса на отминалите времена – не защото страдаме от носталгия, а защото не искаме да забравяме магията, случваща се в малките подробности. Още на входа за нея с кадри ни припомниха  "Стара София", а с музика – Светльо и Момчил от "Сол бемол". 

Партито измина цялото разстояние от годините на каретите и дантелените рокли до времето на брадите и фънки кецовете, за да разлее тонове ABSOLUT под формата на коктейли с цвят на фуксия, вкус на горски плодове и наименования с намигване към някои от най-обичаните български ленти. Дами канят с Опасен чар в обятията на "Клуба за естетическо възпитание на артиста" всеки път, щом музиката на Ihou, застанал на пулта, ги караше да разперят своите рокли.  Тео Чепилов пък, верен на себе си, ни разсмя подобаващо с няколко смешки, а Ваня Златева и Diogo Dih Ramos ни заредиха с музикално настроение от сцената, докато над главите ни летяха самолети, бързащи за някъде, а ние бяхме там, под нощното небе на София, радвайки се на живота с безмилостен хедонизъм. Тези, които искаха да я карат по-лежерно, пък откриха новите си любими игри сред настолните на Abordage, докато на една ръка разстояние на вътрешния бар, Club Mate ни тонизираха с най-добрите си напитки. Вкусовите ни рецептори пък бяха на седмото небе благодарение на хапките от Nulala Catering.

*Поредицата Go guide Afterwork Social Club се организират с помощта на симпатичния екип на The Event Company.

Ако си изпуснал това събитие, worry not, вече ще го правим все по-често на различни нестандартни градски локации. Следващата е Puzl Coworking, датата 28 август.

А дотогава… ето малко кадри от партито, за да видиш за какво ти говорим. Събитието се осъществи с партньорската подкрепа на Philip Morris България.

Виж какво още да очакваш в следващите ни After Work Social Club събития.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *