На фокус: спечели 10 хиляди евро с една снимка

Huawei предизвикват фотографа в нас с новия им конкурс

0 коментара Сподели:

Вдъхновение. Единствено то ни е нужно, за да излезем от комфортната си зона. Да, леглото в спалнята ти е твоят пристан на спокойствието. Да, офисът ти дава необходимата сигурност. Но те няма да те направят наполовина толкова щастлив, колкото приключението. Кое е зрънцето вдъхновение, което ще те накара да се впуснеш в неизвестното това лято? 

Магията, наречена Европа.

Плетеницата от култури и удивителна природа във всяка точка на Стария континент е първата причина да скочим с двата крака в лятното си приключение. Втората? Откривателският ни дух може да бъде възнаграден щедро. Знаем, че чистото вдъхновение понякога не е достатъчно. Затова веднага ти разкриваме какво можеш да получиш, ако се предизвикаш да откриеш непознатите красоти в Централна, Източна или Северна Европа… и ги заснемеш. 

"Неоткритата красота" е темата на новия фотографски конкурс на Huawei InFocus Awards.

Верен на своя откривателски дух, Huawei отново ни предизвиква да излезем от комфортната си зона. Единственото, което трябва да направим, е да покажем най-добрите си снимки и видеа, заснети с Huawei, като можем да го направим в цели 6 категории. Вдъхновението си ще търсим в Стария континент, но какво ще получим, ако го открием?

Големият победител ще получи модерния лаптоп Huawei MateBook 13, смарт часовника Watch GT, 10 хиляди евро и ваучер за 250 долара за Trip Advisor.

А снимката му ще радва окото ни от официалната страница на TripAdvisor в над 10 страни. Победителят в категорията "Награда на публиката" отново ще получи лаптоп и смарт часовник. Huawei знаят, че перфектната снимка се прави и с точно толкова добър смартфон. Затова ни предлагат това видео, заснето изцяло с Huawei P30 Pro, което да вдъхнови твореца в нас за това приключение.

Конкурсът е в разгара си и

всеки в България може да участва в следните категории – #Emotion Tag, Hello, Life!, Faces, Going the Distance, Storyboard и такъв за мобилната видеография – Life Now.

18 август е последната дата, в която може да изразите себе си чрез природата, а видеата и снимките ще бъдат достъпни на официалния сайт на конкурса. Комфортната зона отдавна е демоде. Приключението "Неоткритата красота" е твоята зелена светлина да излезеш от нея. А вдъхновение за първото ни пътешествие из дебрите на Европа можем да открием в сайта на специалния партньор на конкурса – TripAdvisor. Повече информация за Huawei InFocus Awards ще откриете тук

Отскочи до Скобелево, вдишай Розовата долина

Visit Lemnos: Син код за вятър и приключения

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са летните трендове в света на модата заедно със стилиста Антония Йорданова. Go Fashion!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *