Зима, в която да „вриш и кипиш“

Колкото по-голямо puffa яке, толкова по-добре

0 коментара Сподели:

Малко от дрехите заслужават зимата, така както puffa якето. Този сезон то е тук и се готви да бъде секси и шик въпреки размерите си и въпреки онази препратка към детството ни, когато беше задължително да си с най-дебелото яке, най-топлия шал, шапка, а отдолу с термо бельо, чорапогащи и пуловер, за да можеш да излезеш.

С днешна дата обаче третираме puffa якето като зимно палто и не се притесняваме от размерите му.

Женствеността и комфорта са в косненсус, а баланс на спортното излъчване носят високите ботуши, молив полите, флоралните рокли и лъскави стилето обувки. Слагаме го над пайети, координираме го цветово с аксесоарите и не се притесняваме, че приличаме на Мишелин, по-скоро приличаме на хора, на които им е много топло.

Разбира се, появявата му в редицата на модните тенденции се дължи преди всико на превръщането на спортното и активно облекло във важна част от гардероба на градския човек. От няколко сезона всички са се впили в тренда и не го пускат да си тръгне, защото, признаваме си, е толкова удобен, изглежда готино, а ако наистина тренираш спестява и време. Той идват в голямо разнообразие от дължини, размери и цветове, така че изборът е голям.

Въоръжаваме те визуално с тези стилистични хакове, с които да овладееш предизвикателството на голямото яке. За финал можем да кажем само, колкото по-голямо, толкова по-добре.

Виж какво друго ни предлага зимната мода.

Украси дома си подобаващо за празниците.

Последвай ни в инстаграм за още вдъхновение.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *