Бионсе и „Цар Лъв“ – очаквано добра комбинация

Цар Лъв вече има своята кралица - това е Бионсе

0 коментара Сподели:

Култ. Това е една от най-великите продукции на "Дисни" за всички времена – "Цар Лъв". Същата дума стои от близо две десетилетия зад името на Бионсе – съвременния титан на поп музиката.

Заедно двете са напълно очаквана добра комбинация. Какво ще чуем от новия албум на Бионсе: The Lion King: The Gift? 

Продуцент, съавтор, изпълнител – това са всички лица на Бионсе в албума. Освен че е саундтрак към (вече) блокбъстъра на сезона от "Дисни" – екранизацията на "Цар Лъв", The Lion King: The Gift, носи много по-голяма сантиментална стойност за световноизвестната певица. Това е посвещението ѝ в любов към корените ѝ – тези в Африка. Всичко става още по-култово, след като разберем, че най-добрата приятелка на Симба – Нала, ще бъде озвучена именно от Бионсе. А кой озвучава Симба ли? Любимият ни Childish Gambino. 

Виж повече: Търсачката с Мартен Роберто и Сантра

Бионсе, Джей-Зи, Childish Gambino, Кендрик Ламар и още много световни величия на рапа и R&B музиката образуват съзвездието, наречено The Lion King: The Gift. Грандамата в албума вече успя да ни впечатли с емоционалния си клип на песента Spirit. За да бъде още по-сантиментално всичко – в кадрите, напомнящи дълбоките ѝ корени с Африка, виждаме и голямата ѝ дъщеря – Блу Айви.  

The Lion King: The Gift вече обикаля и покорява интернет пространството, а Spirit има близо 20 милиона гледания за по-малко от седмица. По-малко от месец ни дели от това да се докоснем до физическия му вариант, а винилът ще очаква всички ценители на класиката "Цар Лъв" и съвременната легенда Бионсе. У нас албумът се разпространява от "Вирджиния Рекърдс"/Sony Music и можем да си направим Pre Order в music mall. А ние нямаме търпение Бионсе да ни накара да изревем почти като Симба от кеф, след като чуем всичко в The Lion King: The Gift. 

Бъди и ти естествен и красив – гледай нашите съвети в Go Beauty!

Следвай тренда и в модата – виж какво е модерно този сезон

Коктейлите винаги са на мода! Виж най-готините в нашето видео

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *