5 събития за след работа: 26 – 30 ноември

Тази седмица ще се награждаваме с музика, дегустации, практики и събития с добра кауза

0 коментара Сподели:

Дори и работната седмица да ти е много натоварена, а to do листата със задачи почти запълнена, намери сред всичките ремайндери и малко време за себе си. Часовете след работа са за почивка и за бъде тя възможно най-пълноценна, сме ти подготвили няколко разнородни събития, с които да нахраниш и своята душа. Дали ще се „презаредиш“ с култура, интересни практики, някой нов урок по медитация или просто наслаждавайки се на чаша първокласна напитка, реши сам. Ние даваме идеите и си мислим, че какъвто и избор да направиш, той ще си заслужава и времето и вниманието. 

Tube Hedzzz – Beyond – New Album Promo Sofia

Понеделник, 21:30 часа, Строежа

Започваме седмицата с възможно най-добрата доза музика, затова отвори очите и ушите си по-широко от всякога. Този път ще излезем от общоприетите рамки, наслаждавайки се на творчеството на Angel Dyulgerov, Rosen Vatev, Vesselin Eko Vesselinov и Plamen Denchev, които се събират в Строежа, за да ни представят новия си албум. За музиката, която е побрал в себе си, се говори много, но най-вече ще попиеш цялата вселена от ноти, която носи, ако си готов, да мислиш и чувстваш извън кутията.  Специален гост на събитието ще бъде Saint Electrics, а DJ Set-ъте в ръцете на Shakermaker.

Ракиен кръжок – зима с ракия

Вторник, 19:00 часа, Спутник

Има ли по-подходящо време от късната есен за това да сгреем душата си с омайния вкус на висококачествена селекция ракии?! Не мислим. Приятелите ни от Спутник първи се сетиха да задоволят сетивата ни и подготвиха специална селекция ракии, които със сигурност отдавна не сме опитвали, камо ли в комбинация с изключителни мезета, разработени за повода от шеф Данчо от Ракета Ракия Бар.

90's Stand-up * Стендъп Сряда в City Stage

Сряда, 21:30 часа, City Stage

Нека се върнем мааалко назад във времето с One Flash Show, Georgi Dobrinov Kyuchukov, Митака Беше Прав, Teo Chepilov и Дими, в което животът си беше прекрасен и без смартфон, и да се потопим в нинтендота, лексикони, mirc-ата и студентските общежития, или казано с други думи – елате на stand-up шоуто, посветено на поколението, израснало през 90-те години.

Перспектива: Златин Радев

Сряда, 19:00 часа, кино Култура

Фокусът тук е поставен върху новите тенденции, похвати и стратегии, които днешният ден предлага на всеки от нас, избрал да се занимава с маркетинг и комуникации. Още от самото начало модулът ще представи съвсем нова теория на визуалното изкуство, което благодарение на технологиите превърна анимацията в съвършено изживяване на сетивата. Каква е тайната реалност в реалност да се преплитат все повече и повече, рисуваните образи буквално да оживяват пред очите ни и защо рекламната индустрия избра да залага новите похвати, ще ни разкаже един от най-успешните български анимационни режисьори и продуценти – Златин Радев.

Betabreakfast | metta и Флотация терапия в хай-тек капсула

Четвъртък, 9:00 – 10:30 часа, betahaus Sofia

Betahaus ни канят да закусим заедно с екипа на metta, които ще ни запознаят отблизо и на съвсем разбираем език с Флотацията. Ако този термин все още нищо не ти говори, ние ще ти дадем начален жокер – Флотацията е терапия в хай-тек капсула за безтегловно плаване за медитация, възстановяване на тялото и изследване на възможностите на съзнанието и ума. Това, разбира се, е казано най-обобщено, затова какво точно се случва по време на безтегловното плаване, какви са ползите от него и откога флотацията присъства и в България, ще разберем на закуска.

Nouhau For Men

Петък, 19:00 часа, [‘nouhau]

За трети пореден път любимия ни [ 'nouhau] SALON организира събитие, насочено изцяло към мъжката половина от клиентите и тяхното здраве. Изненадата на събитието тази година е специалното участие на група JEREMY?, така че освен всичко полезно, ще се насладим и на хубава музика. За финал, организаторите са подготвили и томбола с награди, а безценната новина тук е, че средствата от нея ще отидат в „Здравен фонд“ към Съюз на артистите в България, така че – нека към всяко добро същество, застане поне още едно.

5 причини да помечтаеш за работа в офис среда

Легендите никога не умират

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *