Посрещни пролетта подобаващо

... с новите модни предложения на Sofia Ring Mall

0 коментара Сподели:

Макар че тази година зимата пристигна с последния влак, когато сезонът вече трябваше да си отива, все пак успя да ни дари със седмица-две сняг. Естествено дружно опищяхме орталъка „Що вали през зимата“, ама това е друга тема. Дори сега да се навличаме с палта и ботуши обаче, вече е март – направо си дойде времето да сменим гардероба с нещо, няколко идеи по-леко и удобно, ако може и да е ново, а никак няма да е зле и да е в унисон с модните тенденции, защото, нали… знаем се.

И ето тук идва моментът, в който ни се ще да изскочи на хоризонта някоя добре аранжирана витрина с приемливи печати по добавените етикети. 

Такова фешън включване имаме от Sofia Ring Mall, който приветства клиентите си не с едно, а с няколко подходящи предложения как да актуализираме присъствието по закачалките си. На 1 март модният законодател LPP отваря магазини на всичките си пет хитови марки и обещава те да притежават богата, стилна палитра, отговаряща на всякакви добре издържани вкусове. И понеже не само жените искаме да изглеждаме готини, LPP е готов да представи множество предложения както за половинките ни, така и за децата през пролетно-летния сезон. Ето и няколко леки вметки за това, какво да очакваме. Първи са дамите.

ЗА НЕЯ

Ярки принтове, романтични акценти и изобилстващи цветове. Това са тенденциите през следващите месеци и витрините на Mohito ще греят именно с такива топ предложения. Нотките на Ориента пък ще ни намигват през вратите на Reserved, в чиито пробни може да преобразим стила си със спортна визия, вдъхновена от източната естетика. Естествено, за да завършим аутфита си подобаващо, ще са ни необходими и подходящите аксесоари, но добрата новина е, че и тях също ще намерим в магазините на LPP. Няма как да ги подминем незабелязано – цветовете и флоралните мотиви на шаловете и тюрбаните, блясъкът от големите слънчеви очила и дизайнът на малките чанти ще привлекат вниманието дори на най-разсеяните сред нас.  

ЗА НЕГО

Цветен акцент и спомен за грънджа. Такива ще са закачките при актуалните предложения за господата, за които най-големият магазин на Reserved в България ще предложи изключително богат асортимент както от кежуал облекла, така и от елегантно завършени визии.

Колекциите пролет-лято 2018 вече са подредени в магазините на LPP и ни очакват от 1 март в Sofia Ring Mall. 

ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ

Момичетата и момчетата ще бъдат супер тренди, така както обичат да са нонстоп, с дрехите на Cropp, House и Sinsay. Любимият на девойките бранд прави своята премиера на българския пазар на 1 март в Sofia Ring Mall, а тазгодишното мото на Sinsay „Girly superpowers” е тайната парола, която носят дрехите, кройките, материите и цветовете на пролетно-лятната момичешка колекция. Дизайнерите на LPP отново се вслушаха детайлно в предпочитанията на съвременните тийнейджъри и са готови да им предложат дрехи и аксесоари, с които те напълно да разкрият своята индивидуалност.

ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

Тоталната деним визия е силно застъпена през 2018 във фешън предложенията. Вместо изтърканите джинси обаче на дневен ред са наситените сини цветове, допълнени  с волани, набори и басти. Другото, което дизайнерите на LPP завръщат под светлините на прожекторите, е темата за модерната класика, в която на преден план излиза кежуал стилът с класическа кройка. Актуални са саката, свободните разкроени панталони и туники.

Общо взето, дойде времето на свежата визия. Очакват ни ярки и наситени цветове, десени с пъстри цветя, точки, райета и 3D апликации. Относно нюансите пролетно-летните колекции на Reserved, Mohito и Sinsay залагат на индиго, лимоненожълто, емералдово зелено, лилаво, морскосиньо и черно-бяло. Във витрините присъствие ще отбележи и пастелната гама, изразена в деликатно розово и бежово. Възможните комбинации от дрехи, аксесоари и цветове са стотици, така че разходи се на 1 март до магазина на LPP в Sofia Ring Mall, избери своята стилна визия и посрещни пролетта с цвят, добро настроение и самочувствие.

Намери още информация за събитието във фейсбук.

Ето още нещо от модните тенденции.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *