В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА – 1-3 ЮЛИ

Даваме ти четири жокера за по-забавни почивни дни

0 коментара Сподели:

Преди да сме пукнали от горещина, да сме запрашили към плажовете или пък да сме решили да "покорим" някой планински връх, в края на тази седмица ти даваме четири жокера как да се позабавляваш подобаващо. При това с положителни остатъчни действия върху твоето по-възвишено АЗ. Дерзай!

СЛАДОЛЕД ЗА ВСИЧКИ
ПЕТЪК, STREETBAR&CO, 17.00

Още в самото начало на уикенда можеш да се потопиш в свежест и много от ароматите на Италия с дегустацията, която правят нашите приятели Streetbar&Co. Под съпровода на маестро италианец те са измайсторили  така известното на всички Gelato, разбира се, без всякакви подобрители и е-та, което си заслужава тест драйва, ако случайно можеш да се измъкнеш от работа толкова рано и имаш път натам.

ТАНЦУВАЩА СОФИЯ
СЪБОТА, ПЛОЩАД СВЕТА НЕДЕЛЯ, 10.00

Третата сесия на проекта „Танцуваща София“ ще раздвижи с латино ритми самия център на столица тази събота. Открититебезплатни класове по бачата, кизомба, афросамбаи салсазапочват в 10.00 часана площад „Света Неделя“ (между метростанция „Сердика“ и Министерствотона здравеопазването). И тъй като така и така София танцува, защо да не потанцуваме заедно с нея.

БНР МАТИНЕ
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, БОРИСОВА ГРАДИНА, 11.00

Ще можеш да се насладиш на съботно-неделната прохлада на Борисова под акомпанимента на едни от най-емблематичните оркестри на БНР. Матинето, което подготвят от общественото радио, е логичен завършек на силния сезон в изпълнение на културната мисия на радиото и на Симфоничния оркестър, Бигбенда, Оркестъра за народна музика, Смесения хор, Детския хор и вокална група „Радиодеца“.

На 2 юли – в събота „БНР Матине“ ще започне с концерт на Бигбенда на БНР с гост-диригент Васил Спасов, а на 3 юли – в неделя, на „Лятната естрада“ ще излезе Оркестърът за народна музика на БНР с диригент Димитър Христов.

STRAWBERRY JAZZ SUNDAY
НЕДЕЛЯ, БАР КУБЧЕТО, 19.00

Лято… Ягоди…. Джаз… Гласът на Георгия, омаен като лятна мараня. И лекото подръпване на струните на китарата на Явор Недев. Отпиваме бавно, две ягодки плуват в чашка. Поръчваме по още две. И така до през нощта. Началото е лежерно следобедно: към 7 часа, а краят е чак на следващия ден. Какво по-добро начало на работната седмица…

КАК ДА СИ ОСИГУРИШ МЕЧТАНИЯ ДЪЛЪГ УИКЕНД С НЯКОЛКО КРАТКИ ФРАЗИ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *