СЕРИАЛИ ПРЕЗ ЕСЕНТА

Какво да очакваме от новите сезони на How I Met Your Mother, Californication, Boardwalk Empire и други от по-читавите сериали

0 коментара Сподели:

Щом навън започне да се затопля и лятото наближи, един по един любимите ни сериали излъчват финалните епизоди от сезоните си. И докато повечето от нас клатят крака на морския бряг, актьорите запретват ръкави и се залавят със снимките на новия сезон. Така, когато се върнем наесен приятно почернели и започнем да се мръщим, че лятото си е отишло, имаме поне една причина да не изпаднем в есенна депресия.
 

How I Met Your Mother, Season 9

Последният епизод от осмия сезон на култовия ситком беше възлов за сериала. След дългогодишното чакане и спекулиране коя е майката, продуцентите най-после разгадаха мистерията около нейната персона. Няма да ти разваляме кефа както направиха от самата Фейсбук страница на сериала, поствайки снимка на майката броени часове след излъчването на епизода, затова ще наблегнем на инфото, което имаме за деветия последен сезон. А именно, че цялото действие ще се състои в рамките на сватбения уикенд на Барни и Робин. Очаква се да разберем как Тед ще се срещне с бъдещата майка на децата си, дали Робин и Барни действително ще се оженят и ще заминат ли Маршъл и Лили за Италия.
 

The Walking Dead, Season 4
 

Единственият добър сериал за зомбита излъчи финалния си епизод още в края на март и ако трябва да сме напълно откровени, не беше особено интересен. Но и на отличниците им е позволено да отпускат от време на време, затова вместо да се сърдим, чакаме с нетърпение продължението на зомби сагата. Очевидно групичката на Рик ще трябва да си търси нов подслон, защото затворът вече не е толкова сигурен колкото в началото. Освен това ще се наблегне повече върху същността на самите герои. Говори се, че дори не е изключено Андреа да се завърне, след като продуцентите ни оставиха да повярваме, че беше убита. Дали това действително ще се случи, ще разберем в средата на октомври.
 

The Big Bang Theory, Season 7

‚Теория за Големия взрив‘ ни забавлява вече шест години и няма опасност скоро да ни омръзне. Преди броени дни се излъчи последният епизод от шестия сезон, а очакванията към следващия са огромни. Особено след като Ленард получи невероятното предложение да работи за няколко месеца по проект на Стивън Хокинг, което обаче означава да е разделен от Пени. Като цяло всички зрители се надяват Шелдън и Ейми да станат по-интимни, но предвид асексуалността на Шелдън, ще има доста да почакаме. При Хауърд и Бернадет няма какво повече да се случи, освен може би да си направят бебе. Колкото до Радж – няма да ти разваляме изненадата, но определено си заслужава да гледаш финала на сезона.

 

American Horror Story: Coven, Season 3

Ако си започнал да гледаш този сериал с надеждата да е смразяващ кръвта хорър, сигурно си се отказал да го следиш. Ако обаче си го възприел като приятна комедийка с леки хорър елементи, то тогава определено ще те зарадва фактът, че третият сезон е потвърден. Както първите два бяха тематично независими един от друг, и продължението ще се концентрира върху изцяло нов сюжет, а по всичко личи, че ще става дума за вещици. Повечето от актьорите, които познаваш от предишните им изяви като духове, убийци или демони, вече са потвърдили участието си в третата част на ‚American Horror Story‘, така че остава само да дочакаме есента.
 

Two And A Half Men, Season 11

Може би трябва да прекръстят сериала на ‘One Man’, след като стана ясно, че освен Чарли Шийн, и Ангъс Т. Джоунс вече не е част от ситкома. По непотвърдена информация има вероятност Майли Сайръс да заеме мястото на Ангъс, което съвсем би променило първоначалната идея на ‚Two And A Half Men‘. Не е много ясно как този път продуцентите ще замажат напускането на поредния ключов образ, но това би обяснило защо във финалният епизод Джейк и Алън тръгват на едно последно пътешествие преди Джейк да замине за Япония. Така или иначе, ако съдим по Фейсбук страницата на сериала, феновете са бесни и едва ли ще са склонни да приемат още една голяма промяна в екипа на любимия си сериал.
 

Supernatural, Season 9

Ако си фен на двамата братя, можем да те успокоим – девети сезон ще има. Проблемът на ‘Supernatural’ е, че от наистина готин сериал за духове и демони, се превърна в сапунка. Драмата взе да става прекалено много и се загуби първоначалният съспенс, който успешно те караше да изпадаш в паника. Дийн и Сам продължават да са забавни, но умираха и възкръсваха толкова често, че вече не можеш да ги взимаш на сериозно. Като че ли най-много дразни фактът, че епизодите вече не са отделни независими истории, обединени от една тънка червена нишка. В последните няколко сезона акцентът падаше изцяло върху една главна тема и това доста развали чара на иначе добрия сериал.Независимо от всичко това, ако си изгледал всички сезони, няма смисъл да се отказваш точно сега. Сигурни сме, че ще има нова драма.
 

Под Прикритие, Сезон 4

Хубаво е, че има и български сериал, чието продължение да чакаме с нетърпение. Спекулациите около евентуалната смърт на Иво Андонов и съмнителните му отношения с появилата се дъщеря на Джаро не стихват, и всички се питат кой още бе застрелян във финалния епизод на трети сезон. Още нищо не е потвърдено от БНТ, но едно е сигурно – снимките на новия сезон ще започнат в края на лятото, а есента ще получим поне част от така жадуваните отговори.

Breaking Bad, Season 5.2

Макар и да не е изцяло нов сезон, от август ще се излъчи продължението на петия последен сезон ‚ Breaking Bad‘ след дълга почивка, започнала миналия септември. Явно продуцентите са решили да инвестират повече време в развръзката на сериала и по този начин да разкажат детайлно за развитието на главните герои. В първата половина на сезона видяхме как Уолт и Джеси отново се забъркват с наркотици, докато бракът на Уолт и Скайлър се сблъсква с все повече трудности. Какво точно е планирано да се случи след като Уолт окончателно се отказва от бизнеса с наркотиците, ще видиш след 11-ти август.

Californication, Season 7


 

Showtime обещаха – Californication се завръща през 2014. Формулата “добрият стар Ханк продължава да среща нови жени, но все още иска Карън” се изцежда до последната капка свежест. Въпреки че любовната история между двама им е сърцето на сериала, в последните сезони спорадично появяващите се нови герои предизвикаха доста повече интерес от обичайните, вече досадни сцени на Ханк и Карън. Финалът на шести сезон остави Мууди пред затворената врата на голямата му любов. Какво стои зад нея и дали правилният ход беше да се откаже от живеца, който носи Фейт – ще разберем през януари. Създателите обещават, че музата има място и в седми сезон, така че едва ли нещата между основната двойка ще потръгнат от епизод първи. Носят се слухове, че това е последната глава в тази история, което би било добре. Дейвид Духовни пък подхвърли, че нищо чудно да ни лишат от хепи енд и да видим драматичен край с мъртъв Мууди – донякъде звучи логично след толкова алкохол, цигари и наркотици.

 

Boardwalk Empire, Season 4

Снимките за четвърти сезон на култовия сериал, чието действие се развива по време на Сухия режим в Щатите, започнаха през април. Сериалът бързо намери публика още с пилотния си епизод през 2010, режисиран от Мартин Скорсезе. След като последният сезон имаше 7,2 милиона зрители нямаше никакво съмнение, че продължение ще има. Патриша Аркет се присъединява към звездния каст, воден от протагониста Стийв Бушеми в ролята на Нъки, като нова мошеничка със силни връзки с местните гангстери. Драматичните последни серии на трети сезон разчистиха (в най-бруталния смисъл на думата) терена около Атлантик Сити, а смъртта на главореза Джип Розети затвори една глава, за да започнем друга през есента.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *