PLACEBO – TOO MANY FRIENDS

Новото видео на британската банда е интерактивна мистерия

0 коментара Сподели:

"Too many friends" не е типичен музикален клип. Режисьорът Saman Kesh, известен със съвместната си работа с Calvin Harris и Porter Robinson, е създал късометражно криминале, тип "Murder on the Orient Express", само че вместо влак има луксозна вила, а аристократите са сменени с богаташки деца-наркоманчета. Разказвачът също не е случаен човек – Bret Easton Ellis е автор на "American Psycho" и идеалният избор за говорител.

Placebo, Too Many Friends

Със сигурност ще гледаш клипа повече от веднъж, защото така и няма да разбереш защо всъщност жената убива мъжа. Това е и идеята. С всяко следващо гледане ще откриваш все повече детайли като не толкова дискретното продуктово позициониране на HTC One или гуменото мече, лепнало се на дупето на мацката "убиец". А ако все пак имаш предположение какво точно се е случило, си подканен именно от Ellis да го споделиш под формата на коментар. 

"Too many friends" е пилотното парче от предстоящия седми албум на култовата банда, който се казва "Loud Like Love" и ще излезе на 16 септември.

За феновете на елегантния HTC One, сме написали още една статия, посветена изцяло на него.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *