Тайните на естествено красивата коса

Грижата за косата не трябва да изисква усилия

0 коментара Сподели:

Буквално и преносно, с новата линия натурални продукти Source Essentielle обещават да се погрижат за косата ти леко и лесно, без излишни обстоятелства. Прозрачните им опаковки без свян показват същината им, а детайлно описаните етикети върху тях го доказват.

Всички формули съдържат между 80 и 100% състваки с натурален произход, а екстрактът от невен (в шампоана за чувствителен скалп) е сертифициран като органичен.

Ароматите на текстурите са естествени, формулите са веган, а листата от цветя, които виждаш в продуктите, са стабилизирани чрез специален термичен процес, без използване на химикали.

Празно за пълно

Какво правиш, като ти свърши шампоанът? Изхвърляш празната опаковка и отиваш да си купиш нов? Да, ама не! Source Essentielle ти дава възможност да скъсаш с порочната практика, която хем товари задъхващата се планета, хем придава отрицателен характер на финансовия ти баланс. Еко смарт опаковките на тези шампоани позволяват да ги пълниш до 3 пъти във фризьорските салони, които работят с L’Oreal Professionnel.

За всички от сърце

Всеки тип коса си има своите особености, нрав и настроения и ако искаш с твоята да живеете в мир и разбирателство, просто ѝ дай това, което иска.

Ако е суха и чувствителна, избери шампоан с екстракт от жасмин и сусамово масло, който да ѝ придаде мекота и еластичност. Комбинирай с маска за коса, обогатена с кокосово и сусамово масло за блясък и гъвкавост на косъма. Завърши с няколко капки подхранващо олио, което съдържа 100% натурални съставки, сред които екстракт от жасмин и слънчогледово масло.

Ако е боядисана, не пропускай маската за блясък, която е обогатена с екстракт от листа на смокиня и слънчогледово масло, в комбинация с омекотяващото олио, чиято формула съдържа екстракт от вечнозелени цветя и слънчогледово масло.

Ако имаш чувствителен скалп, заложи на деликатния шампоан, който съдържа екстракти от невен и лайка, почиства нежно и придава на косата лекота, еластичност и блясък.

Ако косата ти е нормална и си свикнала да я миеш всеки ден, можеш да се довериш на шампоана за ежедневна употреба с екстракт от листа на акация и екстракт от алое вера, който ще я хидратира и витализира. След като отмиеш шампоана, нанеси грижата с изплакване, обогатена с екстракт от алое вера и арганово масло, която ще направи косата ти по-жизнена и лесна за разресване.

Виж за какво си харчи парите жена, която няма трудности с грижата за косата.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *