Каква жена си, ако нямаш мъж?!

С усмивка разглеждаме какво върлува като мисъл, когато разберат, че няма някой конкретен до теб...

0 коментара Сподели:
Каква жена си, ако нямаш мъж?!

Еманципация, еманципация… Ама като минеш 26-27 години и няма на кого една ракия да сипеш вечер, положението не е добро.

Хората цъкат с език. Ясно е, че нещо не ти е наред.

Необвързаните ти съученици от гимназията минават за млади момчета в разцвета на силите си, които таман стават мъже и тепърва ще се изграждат и доказват в тоя живот. Ти и необвързаните ти съученички обаче явно нещо сте го закъсали и не сте баш на център. И то не само в едно отношение, навярно проблемът е комплексен. 

Хипотезите за това, каква жена си, щом се е стигнало до това дередже, са много.

Всеки път, когато мъкнеш тежки предмети сама към или от жилището си, викаш майстор за елементарни неща у дома или пиеш айран без компания в заведение, версиите за злата ти участ се множат. 

Ще разгледам само някои от супер логичните възможни предположения за това, какво ти има. Ако нямаш мъж, а наближаваш трийсетте или недай си Боже си прехврълила тази възраст, то ти най-вероятно си:

Грозна

Всички знаят, че по-грозничките момичета трябва да се задомяват отрано, докато са ПОНЕ младички, защото минеш ли 25, вече си хем грозна, хем стара. За да не си си намерила мъж и да не си изпонародила до този момент (при все че не си първа хубавица и не е ясно кой ще те вземе така или иначе), то най-вероятно ти също така си…

Виж повече: Любовта на съвременната принцеса

Пълен егоист

Така де, много е лесно да си седиш сама у вас и да не се налага да мислиш за общата вечеря и за това, къде е другият чорап на мъжа ти. Ясно е, че те мързи да готвиш и да мислиш за някой друг освен за себе си. От мързел е всичко. То така всеки може. То това е много удобно. То и на нас така би ни било по-приятно, ама ние не сме егоисти и затова търпим и понасяме цял живот, защото сме добри и всеотдайни хора. Добрите хора страдат, това всеки го знае. И все пак каквото и да си говорим, някои неща не могат да бъдат понесени. Например когато си…

Отвратителен характер

Една от твърде вероятните причини за проблема ти. Неведнъж са те чували да приказваш твърде много – ясен признак за гаден нрав у жената. И то в мъжка компания. И то на висок глас. И то излагайки някакви странни мнения за живота, с които хората не са съгласни. Това никой не би го търпял. Как така нормалните жени си седят по нормален начин като нормални хора до мъжете и си мълчат или говорят нормални женски неща?

Да не си нещо по-умна, едва ли не, нещо повече от другите, един вид, какво?

Ми която така много се прави на интересна, ЕТО ДОКЪДЕ го докарва. 

Лесбийка

Няма лошо, ама защо не се разкриеш? Поне да е ясно. То и без това си ти личи. Няма нищо нередно, честно, в XXI век сме. Виждали сме и ние такива хора, знаем. Чували сме по телевизора. Кажи си, какво толкова… А не само да оглеждаш момичетата тайно, да им се правиш на приятелка и един ден да ги заклещиш някъде и после да трябва да им идват мъжете да се разправяте, да те бият и прочее… Айде, няма нужда. 

Мъжемразка / Просто незадоволена / Направо фригидна

Да, изводът е, че си незадоволена, което идва от всички изброени дотук неща. Иначе казано – никой мъж не може да те търпи, така че да те задоволи, а всички знаем това за една жена колко е опасно и как тя изведнъж заприличва на мъж, започва да носи широки дрехи и да не се къпе, миришат й чорапите, спира да се поддържа, пуши цигари по улицата и иска да се бие с хората.  И все пак е по-добре да си незадоволена мъжемразка, защото, ако не си такава, но въпреки това си необвързана след 25 г., то това при всички положения говори, че ти си…

Лека жена

Особено пък ако излизаш в петък и събота късно вечер и се прибираш по нощите с таксита Още повече пък ако у вас влизат и излизат разни хора, уж на гости, непрекъснато, дето всеки път са сякаш различни. Има и жени там, защото статутът ти на курва не пречи на този на лесбийка. Ти ги съчетаваш. Изобщо целият ти начин на живот, изпълнен с егоизъм, грозота и празни приказки подсказва, че всъщност си…

Джендър

Някой ти дава пари за това. Знаем ги ние тези фондации, подкрепяни финансово от империалистическите свине в нравствено корумпирания западен свят, за да промиват мозъците на достойните истински българи и по-лошото – НА НАШИТЕ ДЕЦА. Наемат ви да покварявате морално народа, да учите жените на разврат и че е нормално да нямат мъже до дърти години, та да станат и те джендъри и да не раждат, защото Големият план на илюминаНтите е да бъдем заличени като нация. Всичко е решено.

Виж повече: Жената – вечното противоречие

Самотна и нещастна

Това е лошо и осъдително. Като цяло можем да го използваме, за да те обиждаме. Трябва да ти е тъпо, ако си самотна и нещастна, докато всяка добра домакиня, съпруга и нормална жена като цяло, която не е сама като някакъв борсук в тоя живот, е точно обратното – щастлива и вечно усмихната.

В тази графа можем да развием и хипотезата, че си луда и трябва „да си пиеш хапчетата“. Любима реплика на всеки интелигентен българин, който е в перфектно ментално здраве и вярва, че хората с психични проблеми са голяма рядкост и трябва да ги затваряме в карцери, далеч от децата на България, за да не ги гледат.

Твърде „придРиВчива“

Шегата настрана, това някакъв го беше казал на една приятелка, в опит да прозвучи интелигентно, защото тя не искаше да си бъдат гаджета и май не му се кефеше като цяло. В крайна сметка предпочете да си седи сама, отколкото да бъде с тоя, нищо че нещо се бяха омотали за момент. 

В онзи слънчев ден, след тази случайна реплика, изпусната в колата на път към неизбежната раздяла,

тя отказа да спори по лексикални въпроси или да оправдава житейските си избори пред когото и да било оттук нататък и пое към светлото си и красиво бъдеще.

Бъдеще, споделено с хора, пред които ще може да говори на висок глас, каквото си поиска,

а защо не и да им поднася по ракия с любящ жест и дружелюбно намигване, когато те най-малко очакват това…

Този град е тази жена

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *