Напредни с едно ниво нагоре за лятото

Всичко за твоето перфектенс сезон на едно място

0 коментара Сподели:

Знаем, че си в паника. Ние също не разбрахме кога мрачното време се превърна в 30-градусова жега. Затова е напълно нормално да си както в климатичен, така и в културен, душевен и всякакъв друг шок. А сега преглеждаш гардероба, шкафовете и рафтовете си и се питаш само едно: Какво по дяволите ми трябва за едно незабравимо лято? Освен градски, ние сме твоят гид и за другите малки и големи драми в живота ти. Затова сега ще ти кажем къде да откриеш всичко за сезона на спокойствието.

Ден преди астрономическото лято заедно открихме Едема на сезонните находки в София. На 20 юни The Mall усмихна клиентите си с чисто новия си етаж – ниво -2.

Известният шопинг център отвори вратите си още по-широко за нас и задоволи всяка наша прищявка за лятно съвършенство.

А ние ще те насочим в лабиринта от нови шопинг изкушения.

Да се опъваме под широката сянка в парка и да четем до безкрая е любимото ни занимание през лятото . „Тънкото изкуство да не ти пука“ е мотото (и книжката) ни за сезона, а всеки сборник с разкази се побира перфектно в плажната ни чанта. За да стигнем до парка обаче трябва да сме обути в комфорт. В жегата невинаги можем да се носим като типични градски номади с любимите си маратонки. Затова в летния си гардероб трябва да имаме и по един задължителен чифт сандали.

Независимо дали си търсим перфектната лятна история, или ново попълнение към обувките си – ниво -2 на The Mall ни предлага и двете.

Ciela, Diverso и Mat Star са само част от брандовете на новия етаж в мола.

Хем искаме да ни е топло, хем не е много готино да ни блести слънцето в очите. Някой би казал „Няма пълно щастие“, но изненада – ние открихме формулата за него. Нашият вечен летен култ са слънчевите очила. С тях не само допълваме така или иначе перфектната си визия, но и се крием от яркото слънце през деня. Но какво е едно лято без онези дрехи, аксесоари и топ-топ-топ бански, за който всички морски нимфи на плажа ти се възхищават? Трендът се е настанил и в магазините на ниво -2 в The Mall. Слънчевите очила в Joy Optics, банските и още много дрехи и аксесоари в Mercari те очакват, за да премериш моделите им и да намериш своя номер едно! Точно на това ниво те очакват още и JYSK, PEPCO, Onda, Хиполенд, Billa, затова преди да откриеш новата си лятна история, мини през тези магазини, може да откриеш не само своето стилно лято, но и модата за цялата година.

В тази жега знаем, че най-вероятно не ти се занимава да обикаляш от точка А до точка Б за нещата от този списък. Със сигурност нашите предложения не съдържат всичко, което търсиш. Затова ти казваме, че The Mall се разгръща дори повече пред нас и увеличи портфолиото си от обекти с още 40 бранда, които са разположени на изцяло нов етаж. Откриването беше на 20 юни и ако си бил от първите 200 посетители може би вече си спечелил ваучер на стойност 20 лв. за някой от новите им магазини. Ако още не си – 

като в приказките, изненадите ще продължат цели три дни.

Надпреварата по магазините започна в ритъма на невероятните Brazz VilliDJ, както и на талантливите танцьори от Dance Station. А дали шансът е на твоя страна ще провериш с колелото на късмета, където до 23 юни включително отстъпките със сигурност няма да са мираж. Домашен мармалад с топка сладолед, завити в апетитна палачинка ще поднесе на всички самият Ути Бъчваров (извън всякакви диети) на 22 юни, а какво още те очаква от програмата на The Mall разбери тук.

Ето и коя е задължителната дреха за това лято. 

Тази година през лятото сме на коктейлна вълна и си говорим с най-добрите бармани.

Разходихме се и из София, за да обиколим най-актуалните брънч места. 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *