VIP BROTHER 2018: участници, прогнози и коефициенти

Кой влиза в къщата на VIP Brother тази година и какви са шансовете му за победа?

0 коментара Сподели:

Да, знаем – не гледаш VIP Brother и тази година няма да го гледаш повече от всякога. Шоуто обаче се е доказало като най-големия и повсеместен гилти плежър, а от новините за случващото се в Къщата трудно можеш да избягаш. Всяко издание по вдигнат шум и ниво на емоции направо е нещо като Шампионската лига в света на футбола, така че напълно по модела на това първенство нека представим с няколко думи участниците и техните евентуални шансове за победа.

Константин Трендафилов

По-известен като Папи Ханс и най-вече като създателя на вселенския хит „Кекс“ и далеч по-неуспешното му продължение SUPERPALAV. Ако можеха наистина да се слагат залози на участници във VIP Brother, букмейкърът щеше да се изсмее и да ти бутне обратно парите. Папи Ханс няма шанс да победи и също така е лъжец: снощи не е правил кекс, никога не е правил кекс и ако не си махне бенката, няма и да прави кекс.

Атанас Колев

Типичен представител на „добрите момчета“ в рапа, Атанас Колев е отличник с вид на манекенче, баскетболист и вместо през гетото е минал през X Factor. Стилът му е характерен със своята средностатистическа типичност – най-вероятно той самият трудно различава собствените си песни от останалите преразкази с елементи на разсъждение по американски текстове върху модерни барабанчета. Спал е с Мария Илиева, което му дава бонус точки и изгледи да стане финалист.

Ванко 1

В определен период от историята обществен враг номер 1 и в голяма комбина с Мишо Шамара, Ванко 1 е оставил не една и две бележити рими в историята на бг рапа, а хитът му „Лошите момчета“ до ден-днешен се пуска по партита… е, SHAME партита, но все пак. Ванко 1 е лежал два пъти, единият за нещо като 7 години. След пловдивския затвор Къщата на Биг Брадър сигурно ще му се стори детска играчка. Затова и той е сред фаворитите за победа със ставка 5,50.

Петко и Яна

Класическата двойка танцьорка и собственик на нощен клуб. Петко Димитров e бивш собственик на Sin City и настоящ на NIGHT FLIGHT, също така бивш на Мария Игнатова, Ели Гигова и Преслава. Яна Акимова пък е разписала Орлин Попов и серия знаменателни участия в Dancing Stars, където двете гълъбчета са се запознали. Проблемите пред отбор Димитрови са няколко: двойките никога не печелят, защото всички по дифолт се настройват срещу тях, а и двамата имат тонове предистория и изобилие от компромати.

Ричард Величков

Явно вече само да се докоснеш (буквално) до звездите те прави ВИП. Въпросният фитнес инструктор е известен само сред приятелите си и селебритата, които тренира (наричани просто „всички“ и „най-големите“, никога поименно). Страхотно се описва сам: „Аз съм много амбициозен човек. Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял. Целта ми е до една година да съм най-известният треньор в България. Следваща ми цел е да стана и най-известният в чужбина. Когато човек не е глупав, не може да се притеснява от това да е известен“. Бивш Мистър София. Обвинението няма повече въпроси.

Валентин Кулагин

Още един представител на кастата повярвал си обслужващ персонал: гримьорът на звездите. Отново се е представил страхотно сам: „Аз съм дете индиго с ултравиолетова аура, превърнало се в повелител на красотата. Допускам, че съм най-доброто нещо, случвало се на човечеството през последните 100 години“. И сякаш това не е достатъчно, допълва: „Казват, че съм най-добрият в професията си, а доста често ме наричат магьосник и трансформатор на съдби“. Наистина трябва да си възпитаник на училището за вълшебство „Хогуортс“, за да обърнеш общественото мнение в своя полза след подобен старт.

Веселин Плачков

Ако не сещате кой е този човек, не се притеснявайте – на нас също ни отне известно време. Участва в постановките "Дядо Коледа е боклук" и „Предградие“, но за негово съжаление е най-печално известен с главната роля в епичния кино провал „Дякон Левски“. Също така е мъж на Мариана Попова, което го класира директно в прогнозата за евентуални финалисти – този човек явно може да изтърпи всичко, при това без да си прегризе вените. Ако успее да се удържи да не избухне (все пак е сменил 6 училища като дете), нищо чудно и да победи.

Стефан Николов

Още един звезден съпруг, този път мъж на Гала. Човекът е сериозен – „производител в промишленото пчеларство; предприемач; инвеститор, ангажиран в електромобилното популяризиране у нас, част от екип със собствен хардуерен продукт – зарядна станция за електромобили и четирите основни сайта за ел. коли в България; част от екипа на Българската федерация по турнирен покер, налагащ определянето на играта като мисловен спорт, а не хазарт“. Вредни навици няма, а когато не е под чехъл, се занимава с „лов, риболов, бокс, голф, отглеждане на кучета, отглеждане на пчели, разнообразна литература, наблюдаване и изучаване на непознати ситуации, спорт и отдих“. Хъм.

Диона

Просто Диона – без име, без фамилия (все пак колко Диони да има в Бяла Слатина). В своите очи Диона  е известна певица, модел и актриса. Даже нещо повече – Диона смята, че е българският вариант на Еминем. „Не сте ли чували за мен? Определят ме като първата и най-добрата рап изпълнителка в България.“ Наказваме се групово, но сори – не сме. Диона също така твърди, че има 200 000 последователи в социалните мрежи, но проста проверка показва, че те са по под 50k във фейса и тубата, плюс 100 000 в Инстаграм. Мързи ни да ги проверяваме един по един, но гаранция поне няколко души я следват и на трите места. Така че явно освен самопреценката ѝ куца и математиката.  Диона определено се движи към първа изгонена с изявления като „Много мразя да ми се надуват „тъпи жени“ и много обичам да ги пукам. Мога да надговоря всеки, и то в рими, така че да не ме ядосват“. Леле. Напълнихме гащите от страх.

Розмари

В GoGuide както винаги сме показали своя талант да надушваме звезди, защото в секцията LOCALS на актуалния ни септемврийски брой е включена не друга, а въпросната мацка – Розмари от Ivet Fashion. Да, осъзнаваме иронията, че сме сложили момиче, родено в Нюхаус с майка от Казанлък и говорещо български като втори език, да дава съвети като местна в Софето, но какво да направим… вижте колко е сладка и колко е от нашите. За нейно съжаление публиката на Брадъра ще я оглозга до кокал с хейт на общо основание, така че за нейно добро се надяваме да не се мъчи много и бързо-бързо да си тръгне от Къщата.

Нора Недкова

Миналогодишната Мис Плеймейт, наричана българската Дженифър Лопес – заради задника или броя на пластичните операции, все още не е ясно. Много е докачлива на тема титлата си и не спира да повтаря, че си я спечелила честно, напук на обидите на смъртния ѝ враг Марешка Глушук (другата претендентка за тази тъй мечтана позиция в обществото). Сред подвизите на Нора са кариера в стриптийз бар и връзка с актьора от „Под прикритие“ Мариан Вълев. „Аз съм лошото момиче на Куката“, фука се тя и добавя по адрес на другите красиви жени: „Те са Барбита без емоции, а аз съм щуро и диво Барби“. Браво, евалата (неуверени аплодисменти).

Мира Добрева

Напълно в традицията на шоуто имаме и една сериозна журналистка за цвят. Мира Добрева може да е родена в село Старцево край Златоград, но честно и достойно е извървяла целия дълъг път път до „Сан Стефано“ 29 и националния ефир. Репортер в Нова, водеща в „По света и у нас“, имала е рубрика в предаването „Чай“ – изобщо тотално непозната и безинтересна за аудиторията на предаването. С други думи, директно влиза в графа пушечно месо – ще изгори при първата си номинация с достоен противник.

Ева Найденова

Сигурен признак, че пенсионната реформа не работи, е, когато залезли звезди влизат по реалити шоу програми, вместо да си гледат старините. Ева Найденова може да е лауреат на „Златният Орфей“ през 1976 година и да е пяла на Тодор Живков, но в съвременния свят тя се нуждае от цели три пояснения, за да се сетиш коя е (и пак няма гаранция): онази от „Фамилия Тоника“ (реакция „А?“); онези бе…“Здравей, как си, приятелю?“ (реакция „Не се сещам“); тия бе, дето пеят „Бургаски вечери“ (реакция: безразлично „Аха“). Очаквайте много разкази за едно време, безкрайно мрънкане и слаба активност във всички групови занимания.

Ваня Костова

С надеждата да се заформи нов естраден суперскандал по модела Кичка Бодурова vs. дует Ритон от VIP Brother 2015, в Къщата са вкарали и Ваня Костова. Малко предистория за всички под 50: певицата е сред създателите на „Фамилия Тоника“, но през 1986 напуска, за да се концентрира върху соло кариера и парчета като „Черен кон, не умирай върху белия сняг“. От позицията на времето Ваня разказва: „Напуснах, защото не се чувствах достатъчно обичана. Ева не ме обичаше и изобщо семейство Найденови“ и допълва, че Ева практикува черна магия. Не пропуска да предвиди драма с алкохола за своята врагиня: „Губи контрол, когато удари една ракия“. Шанс за победа нула, но поне ще хвърчи перушина.

Лора Караджова

Дефиницията на термина милф и мокър сън на цял един народ – от самоотверженото чепатене в клиповете си до раздаването за всички мъжки списания. Как това ще помогне на гласовитата певица да спечели шоуто? Ами най-вероятно никак. Лора Караджова е в неизгодната позиция да е една от малкото истински звезди в Къщата, да не кажем и най-голямата. Това обаче е нож с две остриета, както Галка от „Каризма“ може да потвърди. Всъщност не може, защото никой не се е сещал за нея, след като преди много години се изложи… във VIP Brother. По отношение на шоубизнес истории Лора Караджова е седнала на такова буре с барут, че най-добрият развой за събитията ѝ би било отново да извади късмет и да изхвърчи първа, както вече се случи веднъж в „Музикална академия“.

Божана Кацарова

Най-големите спорове, войни и конфликти във VIP Brother през всички сезони дотук неизменно са минавали през кухнята, затова Божана като един от най-добрите готвачи в България и доста високо в света се намира в уникална позиция: тя е абсолютният властелин на тиганите и никой не може да отрече това. Също така Божана вече веднъж е печелила реалити шоу, при това в доста по-конкурентна среда. Явно е успяла да издумка парите от MasterChef и от готвенето за най-богатата жена в Хонг Конг, пък и за последните 3 месеца твърди, че е навъртяла 75 000 километра – това си звучи като сериозен разход. От нея самата зависи как ще разиграе картите си, но на тази своеобразна покер маса в ръцете си тя държи асо и поп от една боя. Дали ще се вкопчи да брани кухнята като опълченец, промивайки мозъците на всички в процеса, или пък ще пази суперсилата си за специални моменти, награждавайки съквартирантите със спешъл трийт? Със сигурност това е жена със стратегия, тактика и план от А до Я. Сигурен финалист и много вероятен победител.

Ето какво друго предлагаме да правиш след работа тази седмица.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *