СЪБИТИЯТА С ВХОД СВОБОДЕН ПРЕЗ МАРТ

Ако се чудиш какво можеш да правиш в София през този месец, без да похарчиш и стотинка

0 коментара Сподели:

Март вълнува с музика, кино и още нещо. Виж селекцията с безплатните възможности през месеца.

ФИЛМИ С ВХОД СВОБОДЕН НА СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

На 10 март започва София Филм Фест, като  между 14 и 16 март всяка вечер от 18 часа в Гьоте институт ще има прожекции с вход свободен, за които може да научите повече от програмата тук, а на 21 март от 20 часа в Дом на киното с вход свободен ще бъде излъчен южноафриканският „Аянда и механикът“.

КОНЦЕРТ  С ВХОД СВОБОДЕН НА СОФИЯ ФИЛМ ФЕСТ

Освен с филмите, София Филм Фест радва  и с няколко безплатни музикални събития. Между 11 и 17 март всяка вечер в зала „Мати“ на НДК  (залата над кино „Люмиер“) ще има концерти на живо, а повече информация може да получиш от Фейсбук събитието тук

БЕЗПЛАТЕН ОБЯД ИМА

Различните образователно-развлекателни обиколки на София набират все по-голяма популярност, а темите, които засягат, са все по-разнообразни. През март актуална е и българската кухня и BalkanBites, с които те  запознахме преди време. Те ще направят кулинарна обиколка на центъра на София на 19 и 20 март следобед. За да се включиш, е необходимо предварително записване, а повече информация можеш да намериш във Фейсбук събитието на страницата им.

ОПОЗНАЙ СЕБЕ СИ

Един от хубавите подаръци, които можеш да си направиш за 8 март, при това абсолютно безплатно, е посещение на  ателието по арт терапия на психоложката Марта Демирева. Темата е „Карта на емоциите“, а предварително записване отново е задължително. Повече за него.

ТАНЦИ

Друг подарък, който можеш  да си организираш, и то по всяко време, са някои от безплатните вечерни танцови тренировки, които танцовият клуб Contigo предлага.За да научите кога са, просто следи страницата им във Фейсбук.

Освен всичко изброено, с минимум усилия можеш да спечелиш пропуски за 5 избрани филма от програмата на София Филм Фест

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *