BODEGA

Испания на жълтите павета

0 коментара Сподели:

Историята на испанския ресторант Бодега стартира през слънчевия май на 2009 г. в центъра на Варна с желание да представи на всички ценители най-доброто от испанската кухня, съобразена с принципите на здравословното хранене и българския вкус.

 

През 2010 концепцията се пренася с голям успех и в София – първо в Студентски град, а от скоро и на жълтите павета. Бодега-менюто предлага на своите гости тапас, малки порции испански храни, стартери, десерти, месни, рибни и вегетариански ястия от испанската кухня, плата с испански студени мезета и сирена, паеля и богат избор на испанско вино. Често там се организират вкусни тематични вечери, изпълнени с празнични и дегустационни менюта, салса партита с танци на живо.

Менюто се сменя два пъти в годината по сезонен принцип – лято и зима, като се използват в най-голяма степен сезонни продукти.

Тагове: Bodega
Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *