Табиет

  • кв. Лозенец, бул. Джеймс Баучер 76
  • 02/96 96 96; 0888 300 304;

Вече десет години ресторант-градина Табиет очарова с кокетен и богат на детайли интериор, уютна атмосфера, цветни акценти и романтична градина в центъра на София.Като се започне от меката и топла светлина на спускащите се от тавана красиви лампиони и се стигне до няколкото колони, поникнали като някое благоуханно цвете до масите, за да предлагат на гостите уединение и дискретност, стилът на заведението е в абсолютен унисон с изтънченото меню, което ще задоволи и най-капризният вкус.

Кухнята впечатлява с богато разнообразие от средиземноморски ястия като вкусна паста или задушени миди или крехък дивеч. Ние сме големи фенове на агнешкия джолан със задушени картофи и ароматни билки, който похапваме в комбинация с ароматно червено вино след дългия творчески ден. А защото животът е истински сладък след един хубав десерт, не можем да устоим на италианските еклерчета, пълни с греховно вкусно маскарпоне, шоколад и хрупкави ядки.

Табиет

Отскоро Табиет включва в менюто си специално предложение от прясна италианска паста. Пожертвахме си диетата, за да споделим с теб впечатленията си, и едно е сигурно – съвсем скоро ще хапнем отново от пълнените ньоки с горгонзола, които буквално се разтапят на езика. Ако пък обичаш сьомга, колкото и ние, ретанголите, поднесени със салца от омар и скариди, и овкусени със сьомга и копър са идеалният избор. 

Табиет