Къде да посрещнеш Нова година (баровете)

Новогодишната еуфория се усеща най-силно, след като стрелките на часовника се слеят в едно. Финалните партита на клубовете обикновено започват в малките часове на нощта, а в зависимост от това, колко забавно ти е било на тях, даваш или по-голям или по-малък начален тласък на следващата година. За един успешен старт на 2017-а селектирахме местата, на които няма шанс да ти е скучно, танците са водещи и наистина са като за последно.

BEDROOM PREMIUM

Кажи сбогом на 2016 със звезден диджей сет от Mascota & C-Fusion и стани част от зрелищната шоу програма на артистите на клуба, които още отсега подготвят пищни костюми и впечатляващи танци. Новогодишното парти ще е само кулминацията на един цял месец, изпълнен със златна треска и събития, които ще те накарат да пренебрегнеш всичките си други планове. През декември клубът празнува и своята 11-а годишнина, така че се очертава да бъде много интересно.
ул. „Леге“ 2
0888 764 422

ONCE UPON A TIME.. BIBLIOTEKA

С уважение към Нейно Величество 2016-а стартираме празненствата по епичното й изпращане в Biblioteka. И понеже сме много начетени, ще посветим цял декември на изучаване на тайните на доброто настроение. И ако теорията е ясна, то практиката ще е под звуците на най-обичаните поп парчета, които правят случките в клуба винаги толкова весели, че в повечето случаи пропускаме да разберем кога е дошла сутринта.
бул. „Васил Левски“ 88
0886 811 614

CARRUSEL

Не само защото ни е на една ръка разстояние и винаги е в добро настроение, когато решим да се позабавляваме, но Carrusel буквално е точката на кипене на софийския парти живот.  От зодиакални и „срамни“ партита до превърналите се в традиционни хип-хоп четвъртъци - тук има за всеки по нещо. Новата година ще дойде под съпровода на Juliet Sikora и Anatolkin и май няма нужда да казваме повече - освен, че този вълшебен месец заслужава да бъде отпразнуван именно там!
ул. „Г. С. Раковски“ 108
0877 078 080

MASCARA

Най-дългоочакваната нощ е точното време всички да свалят маските и да дадат най-доброто от себе си. Шампанското ще избухне под вдъхновяващата селекция музика на Kaiski и Dimo, а любимите парчета няма да спират да те движат цяла нощ. Направи си резервация, ако искаш музиката да е тази, която ще те въведе в новата година, и не забравяй да се отбиваш в легендарния клуб и преди настъпването й, защото екипът му подготвя грандиозен парти маратон.
ул. „Г. С. Раковски“ 113
0888 116 622

MIXTAPE 5

Цяла година ни е Нова година в Mixtape 5, така че навръх празниците парти дестинацията, която ни е в личния топ 3 за места с жива музика, няма да прави изключение. Обратното броене започва с Kiril Dzajkovski, всичките лица на Иван Шопов, „тъмната страна“ на Steven, за да намали темпото за една наистина Hardcore X-Mass. След това идва и TRAP цензурата, а черешката е „Ти си“ новата година. Така че почти сигурно е, че ще се засичаме често в уютния подлез.
бул. „България“ 1 (подлез „Галерия“)
 0885 305 589

PLANET CLUB

Planet влиза в декември със сериозна серия от партита. В най-празничния месец клубът, намиращ се в малкото НДК, предлага всичко: от international DJ, собствени шоу програми, през конкурси за красота и награди за клиентите си. Месецът стартира с впечатляващото Кабаре шоу, което ще бъде под съпровода на всепризнатия  DJ Tarкan, продължава с представянето на финалистките от Miss Playmate, за да ескалира в сериозен новогодишен купон, на който гостите ще получават подаръци.
сграда „Проно“ (малко НДК)
0899 993 942

ROCK’N’ROLLA

В София има много места, на които можеш да посрещнеш Нова година, но само едно, което може да те отведе на пътешествие в света на истинската рок музика. 2017-а влиза с гръм и трясък под звуците на най-доброто от 90-те, в които има толкова много нови стилове и групи, че не знаем дали една нощ ще стигне на момчетата зад пулта да ни представят тази селекция. Nirvana, Pearl Jam, Red Hot Chili Peppers и много добро настроение, за което не е нужен куверт, а само навременна резервация.
ул. “Граф Игнатиев” 1
0888 131 318

Виж любимите ни ресторанти и предложенията им за Нова година.