INK.BAR

  • ул. Славянска 36
  • 088 504 7789
  • 9:00 - 3:00

От миналата година си имаме нов фаворит в списъка ни от задължителни спирки за парти вечер. До него ни води ул. „Славянска“ 36, а местенцето ни печели с яко име и с усещането, че си си вкъщи, което винаги е за предпочитане пред претенциозните места. Интериорът е изключително свеж, като съчетава в себе си идеалната комбинация от приглушени цветове, дърво и отпускаща атмосфера.

Ink.Bar

Високите барове с мастилено лилаво са ни притегателна точка – не само заради страхотните коктейли, а и заради многото живи изпълнения. Качествен фънк, джаз и чил музика ще ти стоплят душичката, а гостуващи диджеи и музиканти, сред които DJ MARTEN и Rawland са допълнителен бонус, който може да те изненада на място.

Ink.Bar

След бурни нощи тук ще те посрещнат грижливо, като сам избираш дали да се разположиш на меката маслиненозелена мебел с чаша ароматен чай, капучино и топъл шоколад в ръка, или да поиграеш на любимите си настолни игри със събитието TableTop Saturday, което вече имаше две успешни издания.

Ink.Bar

Най-хубавото е, че от понеделник, 17 ноември, Ink. Bar вече работи и през деня, което го прави идеалната дестинация за сутрешно ободряващо кафе, релакс през обедната почивка или спокойни следобедни часове в добра компания.