Телевизори за хора с шарени чорапи

Нови вълнуващи дизайнерски решения за екрана вкъщи

0 коментара Сподели:

Телевизорът отдавна не е за гледане на тв и новите модели знаят това. Трите актуални насоки в дизайна на големите екрани Made in 2020 определено ни развълнуваха особено. Става дума за тематично кръстените The Serif, The Sero и The Frame, всеки от които представя едно вълнуващо бъдеще, при това за наш огромен късмет – вече тук и сега. Кой от новите лайфстайл телевизори на Samsung пасва най-добре на твоя характер и стил на живот?

Нека открием заедно по-долу:

СОЦИАЛНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР

The Sero е сбъдната мечта на всички, които посягат към телефона си още преди да са отворили очи. Това е смарт телевизор, който е толкова умен, че знае: Instagram е твоят сутрешен блок, а вечер разпускаш с TikTok и Netflix, не с първа програма. Най-якото –

с един бутон напълно автоматично екранът се завърта и става вертикален.

Точно какъвто ти трябва за социалките, а после също толкова лесно се връща в хоризонтално положение, за да гледаш в целия му блясък новото си любимо видео в YouTube.

Досега не е имало толкова лесен за свързване с телефона телевизор – това е естествено продължение на мобилния ти дисплей, само че със солидно количество инчове диагонал и изчистен, тренди дизайн.

СЕМПЛИЯТ ТЕЛЕВИЗОР

Дай да си го признаем – от интериорна гледна точка изключеният голям тв дисплей е просто черен правоъгълник, който загрозява цялата топлина на интериора с присъствието си. Не и The Serif обаче.

Неслучайно той е поставен с дизайна си на своеобразен пиедестал –

това не е телевизор, а произведение на изкуството. Безусловно красив от всеки възможен ъгъл, The Serif пасва идеално в амбианса на всяка стая.

Освен радост за окото The Serif е и безкрайно практичен – постави телефона върху телевизора и музиката от телефона ще се прехвърли на телевизора, за продължаваш да я слушаш през него. А защо се казва The Serif? На какво ти напомня?

Профилът на рамката следва формата на латинската буква „I“ в серифен шрифт.

Идеята е разработена от световноизвестните дизайнери слаш философи – братята Ronan & Erwan Bouroullec. Може да го позиционираш на готините крачета в комплекта и да стане център на пространството или да го сложиш на секцията и да я освежи.

Това е телевизор, който всеки ще коментира, когато влезе и го види в стаята.

СТИЛНИЯТ ТЕЛЕВИЗОР или ТЕЛЕВИЗОР НА ИЗКУСТВОТО

The Frame е идеалната декорация за стената в изискания ти апартамент: включен е телевизор, а изключен – истински арт. Без значение дали предпочиташ Жан-Мишел Баския или Лорънс Алма-Тадема, твоят любим творец може да застане в рамка на стената толкова лесно, че даже и артист като теб би се справил с техниката.

Също така рамката е истинска, безкрайно стилна и тотално персонализирана.

Разполагаш с пъстра палитра от лесни за поставяне магнитни рамки, които най-добре ще ти паснат към цвета на стената или състоянието на душата. Идва и със стойка за монтаж на стена в комплекта, както и почти невидим кабел, за да не се налага да разкъртиш стената, за да го монтираш.

А за да влязат всички световни галерии в твоя дом – The Frame идва с приложението Art Store, което превръща екрана в изложба без край, напълно по твой собствен вкус. Когато любимите ти художници и фотографи свършат, няма проблеми – The Frame ще ти предложи нови.

Повече информация за новите лайфстайл телевизори на Samsung можеш да намериш тук.

Ето и тенденциите в грима, които да последваш тази есен

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *