10 неща, които може би не знаеш за Modern Family

Интересни факти и истории от кухнята на сериала

0 коментара Сподели:

Modern Family е един от най-добрите сериали на всички времена. Това не е никак случайно – с уникалния си микс между традиционен ситком и доку-пародия, сериалът успява по уникален начин да улови духа на съвремието, където никое семейство вече не е прекалено нормално. Всички истории в тези три къщи успяват да ни забавляват по един неповторим начин, затова и даже в 250 епизода не можем да им се наситим.

Ето какво може би не знаеш за Modern Family:

АРИЕЛ УИНТЪР (АЛЕКС ДЪНФИ) Е КОРАВО МОМИЧЕ

На екран героинята на Ариел Уинтър, по-малката дъщеря на семейство Дънфри, е интелигентно, скромно и притеснително дете. В истинския живот обаче актрисата има излъчване на секс бомба и определено знае как да отстоява позициите си. Дотолкова, че е издействала независимост от родителите си в най-ранна възраст и буквално се отглежда сама. С хонорар от $100к на епизод това не би трябвало да ѝ е проблем.

НОЛЪН ГУЛД (ЛЮК ДЪНФРИ) ВСЪЩНОСТ ИМА ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО IQ ОТ 150

За разлика от глуповатия си герой в сериала Нолан Гулд всъщност е изключително интелигентен. Освен че е надарен с остър ум и (очевидно) страхотен актьорски талант, той е виртуозен музикант на няколко инструмента. Също така в интервютата си създава впечатление на обран, готин човек, някак си над нещата. Истински пич.

ЕРИК СТОУНСТРИЙТ (КАМЕРЪН ТЪКЪР) Е СТРЕЙТ

Ерик Стоунстрийт толкова достоверно играе половинката на Мичъл в гей семейството, че феновете трудно биха го заподозрели в хетеросексуалност. В истинския живот обаче актьорът е щастливо обвързан с жена, а артистичната му драма куин личност на екран е единствено и само актьорско майсторство.

Голямата му детска мечта е била да работи като клоун в цирка.

ГЕРОИНЯТА ЛИЛИ ТЪКЪР-ПРИТЧЕТ КАТО БЕБЕ Е ИЗИГРАНА ОТ БЛИЗНАЧКИ

Заради безбройните регулации при снимане на малки деца продуцентите на сериала първоначално използват двойка близначки. След втори сезон обаче Лили вече трябва да е голяма, така че Обри Андерсън-Емонс поема ролята, в която просто убива.

СОФИЯ ВЕРГАРА (ГЛОРИЯ ДЕЛГАДО-ПРИТЧЕТ) ПЛАНИРАЛА ДА Е ЗЪБОЛЕКАР

София Вергара е една от най-ярките комедийни актриси на последните години.

Интересен факт е, че експресивната латиноамериканка виждала бъдещето си като стоматолог,

преди да започне да се занимава с актьорско майсторство и моделство в родната си Колумбия, а после резонно да превземе Холивуд.

Прочети за жените, които могат всичко!

ДЖУЛИ БОУЕН (КЛЕР ДЪНФИ) ИМА ПЕЙСМЕЙКЪР, КОЙТО УСПЕШНО КРИЕ

Актрисата изглежда фитнес маниачка на екран, но в реалността страда от здравословни проблеми дори носи пейсмейкър, който режисьорите успяват да замаскират успешно, напук на сексапилните ѝ тоалети. Джули Боуен също така е изкарала и една бременност по време на снимки, която също е минала незабелязано за зрителите.

ЕД О‘НИЙЛ (ДЖЕЙ ПРИТЧЕТ) СЕ ШЕГУВА С НАЙ-ИЗВЕСТНАТА СИ РОЛЯ

Години преди успеха на „Модерно семейство“ Ед О‘Нийл нашумява с роля в емблематичния епохален ситком „Женени с деца“, където играе крайно противоположна роля. За да се пошегуват с Ал Бъдни, създателите на новия сериал в една от сцените даже са добавили Джей да чете същия вестник като него. Малък детайл, който феновете, естествено, не пропуснаха.

ДЖЕСИ ТАЙЛЪР ФЪРГЮСЪН ИЗПОЛЗВАЛ ИСТИНСКОТО СИ ПРИЗНАНИЕ, ЧЕ Е ГЕЙ

Много често актьорите допринасят с истории за сериала,

но в случая Джеси Тайлър Фъргюсън е разрешил на сценаристите да използват абсолютно реалната ситуация как е признал на баща си, че е гей. Наложило се да проведе три последователни разговора с родителското тяло, преди той да разбере и приеме, че синът му си пада по мъже.

ПРЕДИ ДА ИГРАЕ ФИЛ ДЪНФИ, ТАЙ БЪРЕЛ ЖИВЯЛ В КОЛАТА СИ

Преди да закове ролята на най-безумния баща в Америка, Тай Бърел бил беден артист даже по стандартите на бедните артисти. Сега той изкарва по половин милион долара на епизод, така че ако не ги харчи за порцеланови кучета, най-вероятно няма да му се наложи да живее никога в колата си.

Филмите от тази селекция също си заслужават.

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Прочети за жените, които могат всичко!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *