5 песни на Dubioza Kolektiv, с които да подгрееш преди концерта

Припомняме ти едни от най-големите хитове на босненската група

  • 26.11.2019
  • от редакторите

Балкански фурор. Това са думите, които описват най-добре една от най-известните групи на полуострова - Dubioza Kolektiv. Пънк, хип-хоп, че дори и реге и разбира се, задължителната щипка балкански привкус са основните съставки, необходими за забъркването на този неповторим и истински любим босненски хаос. 

За по-малко от 20, но повече от 10 години момчетата от Dubioza не само затвърдиха силните си позиции на балканската музикална сцена. Те успяха да ни накарат да ги чуем. Освен невероятно забавление песните им ни носят сериозни послания, прекарани през призмата на едни истински балканджии. Но не ни ги поднасят спокойно, напротив - с гръм и трясък те държат да бъдат чути и точно това ги прави такъв неповторим феномен. 

Виж повече: Dubioza Kolektiv - черни тениски и души, изтъкани от рок, ска, дъб и реге

След абсолютно разпродадени концерти в Загреб, Белград, Любляна, Сараево и дори в САЩ, Канада, Лондон и още много европейски точки, те се завръщат с поредното си грандиозно шоу в София в зала "Арена Армеец". Ние нямаме никакво търпение да усетим отново духа на щурите момчета от Босна. Знаем, че ти също им се кефиш и

затова ти пускаме тези 5 парчета на Dubioza Kolektiv, с които да подгрееш преди епичната нощ на 29 ноември. 

Kažu

No Escape

Himna generacije

Volio BiH

Rijaliti

A ти гласувай за любимите си филми и сериали и спечели телевизор

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.