HOT TRACKS, NOVEMBER

Време е за месечната селекция на петте горещи трака според Valdy

  • 08.11.2013
  • от Влади Герасимов

EKKOHAUS – ODDS ORIGINAL MIX
Kostas Tassopoulos от години живее в Берлин, където успява да балансира между южния си темперамент и германските хаус порядки. Odds излиза в компилацията на Moon Harbour Inhouse Vol.5 и е супер FUNкария.TIIGERSKIN & TILL VON SEIN - 7477
Симфония от звуци и подчертана deep бас линия, това е първото ми усещане за 7477, което със сигурност ще включа в някой от следващите ми подкасти.FABIO VI – GHETTO (ANDREW BEAT REMIX)
Йо-йо-йо... Fabio Vi е хванал все по-познатата ни линия, микс от дълбок groove и семплис рапиране като от времената на Naughty by Nature и Public Enemy през 90-те. В пика на вечерта тези парчета винаги работят.SEBASTIAN XOTTELO – SUPERNATURE (MATT KLAST REMIX)
100-процентов парти groove в стила на Matt Klast, с удоволствие бих свалил малко от BPM-а му, за да ми е съвсем по вкуса.GREEN VELVET – LA LA LAND (LOQUACE RE-EDIT)
La La Land излезе в оригинал още през 2002 и от тогава до сега няколко пъти имаше опити за адекватни ремикси, но все нещо не се получаваше, докато с тази задача не се зае Loquace, който е голяма надежда на френския underground.   

Ако си пропуснал септемврийската петица, наваксай сега.