5 сериала, които да не пропускаме през юни

Няколко поредици в началото на лятната мараня, които ще удавят скуката

0 коментара Сподели:

Помниш ли, когато лятото беше „Зоната на здрача” за сериалите? Е, вече не е така. Откакто може да гледаме каквото си искаме, изтегнати мързеливо на плажа или на терасата, продуцентските компании се борят за нашите лайкове и в най-горещото време от годината. Предлагаме ти пет напълно нови поредици… които да ти отнесат главата… да опънат шезлонга… да те хвърлят в морето… е, разбираш ни. Приятно гледане!

1. American Woman/ Американска жена

Връщаме се назад през дивите, диви 70 години. Това е десетилетието „Аз съм си най-важен” – кокаин, изрусена коса, суинг партита, разбиващ феминизъм…знаете тръпката. И сред това гъмжило от социални промени главната героиня Бони (Алиша Силвърстоун)

започва вълнуваща одисея към себеоткриването, след като хваща мъжа си с друга жена.

Заедно с нея по неотъпкания път поема Катлийн, която има доста смислени причини да вярва, че мъжът ѝ е гей, както и Даяна, която от години работи като откачена малка пчеличка, но така и не получава признание от шефа си – шовинистично прасе. Едно пътешествие, съпроводено от странни прически и саундтрак от 70-арски парчета… добро и златно. Премиерата е на 7 юни по „Парамаунт”.

2. Just Another Immigrant/ Просто още един имигрант

Тази полуавтобиографична комедийна поредица разказва историята на британския комик с индийски произход Ромеш Ранганатан, който се опитва да прибере при себе си в Америка ексцентричното си семейство. Сериалът разказва за трудния път на Ромеш, който се опитва да изгради живота си на новото място тухла по тухла. След като обаче си запазил зала за 6 хиляди души, но нямаш пари да я платиш заради откаченото си семейство и се налага да продадеш къщата си…

разбираш, че някъде нещо страшно се е объркало.

В същото време ти казват, че брадата ти придава „терористичен” вид, а чичо ти, гангстер аматьор, се опитва да пробие неуспешно в престъпните среди на Лос Анджелис. Поредицата проследява почти с документална точност странните и комични събития, които се случват на едно имигрантско семейство в Америка. Премиерата е на 8 юни, а продуцентите – „Шоутайм”.

3. Succession/ Наследство)

Какво ако крал Лир беше шеф на голяма компания? Не ви бе хрумвало, нали? И вместо да се грижи за това, при кого да отиде голямото кралство, да трябва да реши кой да наследи компанията, която трябва да бъде разпределена между порасналите му деца. Логан Рой е собственик на огромна тв и медия компания, заради което правим и веднага препратка към Рупърт Мърдок и неговите милиарди, спечелени от развлекателния бизнес. Все пак сериалът си продължава по свой собствен път, когато гледаме ексцентричните приумици на застарелия магнат, който май ще измъчи до последно децата си.

Огромното богатство води до огромни проблеми,

а другата успешна поредица на HBO– Billions, вече доказа, че зрителите обичат да гледат как богаташи си крещят един на друг в огромни конферентни зали, а и имат не по-малко проблеми от нашите. Премиерата е на 3 юни, а продуцентите – HBO.

4. Take Two/ Вземи две

Създателите на „Касъл” се завръщат с още една подобна комедийно-криминална поредица. Рейчъл Билсън играе Сам, безработна тв актриса, опитваща се да се отскубне от миналото си на наркоман и да се върне отново на екран.

След като излиза от скъпарска клиника, бившата звезда от култов полицейски сериал започва да води нов живот,

рамо до рамо с частния детектив Еди (Еди Сибриан, когото сме гледали в „От местопрестъплението”). Сериите са лятна премиера за телевизията и се очаква пилотният епизод да е една от топ продукциите за мързеливите горещи дни.Сериалът ще бъде излъчван по ABC.

5. A Very English Scandal/ Един много английски скандал

Като любители на всичко, що е по британски стил, не можем да изпуснем този минисериал на Стивън Фриърс. Поредицата разказва за един от най-големите скандали в модерната британска политика.

Едно е сигурно – англичаните умеят да излизат сухи от заплетени ситуации,

но когато започнат да се давят и излагат, го правят наистина качествено. Попадаме в късните години на 60-те, когато  хомосексуализмът във Великобритания е незаконен. В главната роля на депутата и лидер на лейбъристите Джереми Торп е Хю Грант, който се бори да скрие от обществото своя таен живот на гей, като в същото време се изправя в съда за конспирация и убийството на бившия си любовник Норман Скот. Сериалът е в три части, а премиерата му е на 29 юни по „Амазон”. Излъчва се и по BBC.

А ако искаш да се развиваш, докато се забавляваш, разгледай сериалите, които имат какво да ни кажат за бизнеса.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *