Световното турне на Metallica минава през Европа

Ремастерираната версия на Master оf Puppets с премиера

0 коментара Сподели:

Nothing else matters, когато става дума за Metallica. Най-успешната хеви метъл банда в историята на световната музика, Metallica представя ремастерирана версия на един от най-успешните си албуми Master Of Puppets (1986). Това е е един от най-успешните хеви метъл албуми на всички времена, признат от музикални критици по цял свят.

Оригиналната версия на Master Of Puppets излиза на 3 март 1986 г. и се превръща в първия албум на Metallica с платинен статус за продажби.

Само в САЩ албумът получава 6 пъти платинен статус, а продадените копия в световен мащаб са над 10 млн.

Ремастерираната версия на Master оf Puppets е третият студиен проект на Metallica, първият албум, който записват с водеща музикална компания, и последният с участието на басиста Cliff Burton, който загива в Швеция по време на турнето в подкрепа на албума.

Почитателите на най-популярната хеви метъл банда на всички времена имат шанса да се насладят освен на любимите си парчета от албума и на Световното турне на Metallica "WorldWired Tour", което предстои да премине и през Европа. Всички дати за турнето можете да намерите тук.

Стандартната версия на албума включва 8 парчета, а делукс изданието е с допълнителни материали – книжка с твърди корици (108 стр.), непубликувани снимки и интервюта, 3 плочи, 10 CD, аудио касета, 2 DVD и колекция с ръчно написани текстове на песни.

Форматите на изданието са стандартно CD, винил и делукс винил бокс. Албумът е наличен за поръчки в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg.
Ако и за вас Metallica е не просто група, а Master of Puppets не просто албум, то нека си припомним любимите си песни: https://www.youtube.com/watch?v=IoV1xYpwd5w

Съдържанието на албума на Metallica – Master оf Puppets тук:
1. Battery (Remastered)
2. Master of Puppets (Remastered)
3.  The Thing That Should Not Be (Remastered)
4.  Welcome Home (Sanitarium) (Remastered)
5.  Disposable Heroes (Remastered)
6.  Leper Messiah (Remastered)
7.  Orion (Remastered)
8.  Damage, Inc. (Remastered)

Ако излезеш през уикенда, шансът да чуеш някоя готина песен на Металика е голям. Кои са другите ползи от излизането през почивните дни, прочети тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *