СПЕЧЕЛИ ДВА ДВОЙНИ БИЛЕТА ЗА EXIT

Малък подарък в последния момент от нас за вас

  • 12.07.2013

Ако си много спонтанен и още не си решил какво да правиш този уикенд, хващай един приятел и отивай в Сърбия. Сигурно поне веднъж си ходил на Exit, а най-малкото си чувал историите на твои приятели, имали късмета да са били част от легендарния фестивал. Всичко, което казват за него, е вярно и ще надмине дори най-смелите ти очаквания. За пет дни ще видиш и чуеш толкова много добри пърформъри, че накрая се чудиш къде е изходът за България. Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, SteveAngello, Fatboy Slim, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, David Guetta, Dubfire и Eric Prydz са само част от имената, които ще те оставят без дъх.

Искаме да подарим на двама от вас, които напишат в коментарите към тази статия заради кой артист биха отишли и защо, 2 билета за уикенда, които включват входа за всички сцени. Единственото, което ти остава, е просто запалиш колата и да станеш част от този неповторим фестивал. Не си изпуснал почти нищо – Steve Angello, Mark Knight и David Guetta тепърва ще пускат утре.

Малко след 16 часа ще обявим печелившия, за да може да си вземе билета днес до 18 часа от офиса ни.

Бел. ред: Двамата щастливци, които печелят по два билета за фестивала, са Lachezar Dimitrov и Hristo Lazov. Те ще получат лично съобщение от нас как да си вземат наградата.