МЪЖЪТ ОТ U.N.C.L.E. И БАРБИ В РОКЕНДРОЛ ПРИНЦЕСА ПО КИНАТА

Новият филм на Гай Ричи вече е на голям екран, а за по-малките зрители излиза Барби в Рокендрол Принцеса

0 коментара Сподели:

Изминалият уикенд се оказа най-слабият в бокс офис отношение от много време насам, след като двата премиерни филма се представиха доста слабо. Осъден от публика и критици, "Фантастичната четворка" се представи зле в бокс офиса, както у нас, така и в целия свят. Комиксовият рибуут спечели малко над 50 000 лв при премиерния си уикенд, а комедията на Апатоу – "Тотал щета" – само 16 000 лв, заемайки съответно трето и четвърто място в класацията за приходи през почивните дни. На първо място остана "Мисията невъзможна" с 96 000 лв. През идната филмова седмица ще видим две премиери – новия филм на Гай Ричи – "Мъжът от U.N.C.L.E." и дублираната анимация – "Барби в рокендрол принцеса".

МЪЖЪТ ОТ U.N.C.L.E.

режисьор: Гай Ричи
сценарист: Гай Ричи, Лионел Уиргам, Дейвид Уилсън, Джеф Клийман
в ролите: Хенри Кавил, Арми Хамър, Алисиа Викандер, Хю Грант, Джаред Харис, Елизабет Дебицки и др.
очаквания: 7/10
рейтинг в imdb: 7.9/10 (от 1304 гласа)
рейтинг в rottentomatoes: 66%
рейтинг в metacritics: 57/100

Изминаха почти четири години от "Шерлок Холмс: Игра на сенки" (който харесахме повече от първия филм) и Гай Ричи отново е на големия екран с екранизация на шпионския едноименен сериал от 60-те.

"Мъжът от U.N.C.L.E." се развива в началото на 60-те, когато агентите на ЦРУ и КГБ, Наполеон Соло (Кавил) и Илия Курякин (Хамър) участват в съвмстна мисия срещу мистериозна криминална организация, която цели разпространяването на ядрени оръжия.

Изглеждайки с няколко идеи по-лъскаво от филмите на Ричи, които сме свикнали да гледаме, шпионската екшън комедия получава от средни към положителни оценки от критиката: ”Мъжът от U.N.C.L.E. се опитва да разсея публиката от незабележителния си сюжет с харизматични звезди и мащабни сцени, добавяйки към екшън-трилъра достатъчно стил, за да се превъзмогне липсата на съдържание."

БАРБИ В РОКЕНДРОЛ ПРИНЦЕСА

режисьор: Карън Лойд
очаквания – 2/10

Правен директно за blu-ray и dvd разпространение, "Барби в рокендрол принцеса" тръгва по големите екрани у нас.

Пригответе се за рок в този весел мюзикъл. Светът на съвременната принцеса, Къртни е обърнат с главата надолу, когато разменя мястото си с Ерика, известна рок звезда.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *