Boiler Room x ФАЗА Sofia

ФАЗА и Boiler Room с нетърпение очакват да се присъедините към тях

0 коментара Сподели:

На 11 ти юни в столицата ще се случи нещо, което не е за изпускане – първото в света голямо Boiler Room събитие след "голямото затваряне". След година изолация и затворени врати екипът на ФАЗА и Boiler Room са изключително щастливи да ви приветстват на дансинга с взривоопасна гама от местни и международни гости: Dasha Rush, Gabriella Vergilov, Shinedoe, Errorbeauty, Deepneue, Risto и Kanz. Добрата музика, разбира се, върви с огромно пространство за танцуване, чил зона, открито място за глътка свеж въздух и разбира се – ъгълче за хранене. Как да не останете на партито чак до сутринта!

За първи път в България световният лидер в излъчване на електронна музика –

Boiler Room обединява сили с ФАЗА Sofia, за да направят подобаващо завръщане към зашеметяващите техно партита.

Концепцията на ФАЗА. е да предостави на публиката една различна представа за нощно събитие – артистичност, запомнящи се локации, интересни хора, качествена музика, алтернативното, екстравагантното и експерименталното, пречупвайки светоусещането й за градска култура.

Интересна изненада е и тайната локация – масивно индустриално и уникално пространство, което ще бъде обявено три дни преди събитието. Затова следете внимателно социалните мрежи, не пропускайте новите публикации, както и имайте предвид, че билетите са на изчерпване.

Събитието ще се излъчва в цял свят посредством live stream платформата на Boiler Room – един от най-значимите в културно отношение медийни гиганти в ерата на интернет.

Boiler Room Х ФАЗА Sofia е партито, с което настъпва откриването на летния техно сезон,

създавайки уникални емоции и незабравимо преживяване за своите гости.

ФАЗА и Boiler Room с нетърпение очакват да се присъедините към тях: това несъмнено ще бъде легендарен момент за българската електронна музикална сцена. Бъдете част от него.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *