Рисунка за спомен: Лъвов мост по залез

  • 17.09.2020
  • Cafe 1920, Лъвов Мост
  • вход лева

снимки: Етюд-и-те на София

Знаеш ли, че едно от най-фотогеничните местата в града е Лъвов мост. Лъвов мост по залез и по любов. И навръх празника на София искаме да те изпратим точно там, за да си го запечаташ завинаги такъв, рисувайки го на хартия. Арт работилницата на Алекс от Sunny room ще бъде съобразена с възможностите и на съвсем начинаещи участници, като крайната цел е всички да се отпуснат и да създадат нещо красиво, което с удоволствие да вземат със себе. А за повече вдъхновение - рисуването ще бъде в компанията на чаша вино.

Лек романтичен полъх от цигулки ще захранва музата нe само на рисуващите, а на всички, избрали да отпразнуват празника на София. Те ще могат да изпаднат в леко опиянение от специално приготвените коктейли на поп-ъп бара в градината на Cafe 1920.

Там ще има подбрано вкусно хапване, което да направи следработния момент съвършен.

Сладкодумни разказвачи ще наминат, за да споделят интересни истории и малко популярни факти за региона и любопитни подробности за самия Лъвов мост.

А за да си носиш мястото до сърцето, може да си вземеш някоя от тениските на SoSofia, които ще имат щанд на първия етаж на заведението.

Децата са добре дошли също, защото те ще имат важната задача да оцветят София и да наредят пъзели от миналото й.