THE ACT OF SHARING стартира с Деси Андонова и Петър Георгиев

Kампания в подкрепа на българските артисти

0 коментара Сподели:

Стартира THE ACT OF SHARING – кампания в подкрепа на българските артисти. Предстои поредица от онлайн културни събития, в която процент от продажбите на включените в кампанията брандове, отива за хонорар на творците. Ще се заложи на качествено съдържание и специално подбрани локации за едно по-приятно онлайн преживяване.

THE ACT OF SHARING започва с онлайн лайв на Деси Андонова и Петър Георгиев на 5-ти май.

Едва ли тази любима комбинация от красивия глас на Деси и мелодиите от червената джаз китара на Петър ви е непозната. Няма да е обикновено и ще е повече от красиво, както за слушане, така и за гледане. 

Целта е това да се превърне в „масово явление“ и да се предизвика цялостно обединяване на българския малък и среден бизнес с изкуството, в момент, в който всички имат нужда от това. От едната страна са подкрепящите – тези които ще споделят част от оборота си с хората, които в момента не могат да упражняват дейността си заради рестрикциите породени от COVID-19, но пък ще стимулират продажбите си. От другата страна са артистите – тези, без които не можем. Така се създава win-win ситуация, в която вие, купувайки си нещо наистина хубаво, знаете, че ще дадете парите си на локален производител/търговец и едновременно ще платите, за да задоволите сетивата си, както е редно.

За повече информация влезте в събитието във фейсбук.

https://www.facebook.com/events/1443922305778711/

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *