FUTURE IN SOUND - STEFAN POPOV

През ноември Yalta назначи на длъжност резидент dj три млади лъвчета, селектирани в конкуренцията на над 200 wanna be-та. За да ги видите и усетите като настроение, направихме един back-to-back с въпроси и отговори.

  • 03.03.2014
  • от Влади Герасимов
  • снимки: Надя Кънева

Как се почувства, след като разбра, че печелиш в конкуренцията на 200 човека?
Никога няма да забравя това чувство. Страхотна еуфория и задоволство. Бил съм на много партита в Yalta като клъбър и толкова нощи съм си мечтал да застана и аз от другата страна на пулта. Е, случи се.  

Вече свири на няколко партита, разкажи за тях и какво ти предстои?
В началото на февруари свирих на една сцена с иконата Boy George, беше много вълнуващо за мен.    След голямото парти на Armin пък свирих на афтъра с Eddie Halliwell. Предстоят ми още много големи партита както с гост диджеи, така и разни вътрешни проекти. Както казах вече, това, което ми се случва в момента, е сбъдната мечта.  

Сработваш ли се с другите резиденти?
Пускам заедно с Runo и се получава доста добре. Различаваме се стилово, но пък това е  предпоставка за динамичен сет с пикове и спадове.  

От колко време пускаш?
Занимавам се с музика от... 5 години, а дори нямам 21. Ехеее, горд съм със себе си!

Какъв е твоят стил?
Трудно мога да го опиша, защото не обичам рамките. Общо казано, аз определям музиката си като „интелигентен хаус“.  

Има ли артисти, които са те запалили и заради които сега си dj?
Една от причините да започна да се занимавам с това беше подкастът Juicy Show на Robbie Rivera от WMC 2008. Когато го чух, останах без дъх, започнах да ровя по сайтовете, да слушам все повече хаус музика и вече знаех какво ще правя оттук нататък. Най-великите за мен винаги са били и винаги ще бъдат Sultan & Ned Sheppard, Sasha, Deep Dish, Robbie Rivera, Steve Lawler.