КОЙ ТИП ЖЕНА ОТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ СИ?

Спечели уникална чанта J Lo by Jennifer Lopez и ръчно изработено бляскаво бижу Maiocci. Разбери как още сега!

0 коментара Сподели:

Днес, 21 декември, изтеглихме късметлийката, която ще се появи на коледното парти с парти клъч J Lo и бляскаво бижу Maiocci! Честито на Lili Mladenova!

Наближава декемврийският парти маратон и черпим вдъхновение от червения килим и… от Fashion Days. Избрахме 7 Холивудски мацки, чийто стил е достатъчно разпознаваем, че да оглавят нашите престижни категории, а и да те улеснят в лутането за празничен тоалет. Ние сме напълно наясно колко изнервящ може  да бъде шопингът за подобно събитие, особено  когато нямаш цял арсенал от стилисти, дизайнери, гримьори, фризьори и тесте кредитни карти. За да не се стига до неприятни санкции от модна полиция, както и до бърза помощ в следствие на нервно „нищо-не-ми-става“ разстройство, създадохме гайд за парти аутфитите, който ще те улесни.

Този път даваме на една късметлийка стилен клъч J Lo и зашеметяващо ръчно изработено колие Maiocci само срещу отговор на въпроса "Кой тип жена от червения килим си?" до 21 декември включително.

Със сигурност познаваш стила на повечето знаменитости в колекцията ни. Сега те предизвикваме не просто да си помечтаеш чия рокля би сложила за Новогодишната нощ, а съвсем сериозно те подканваме да го заявиш в коментар под статията.  Знаеш какво следва оттам нататък – подаряваме по нещо страхотно!

ВИКТОРИЯ БЕКЪМ

Кльощавата мадама, чийто аутфит винаги е перфектен до последния детайл. Независимо дали ще избере скини рокля, прилепнала пола с висока талия или панталон тип чарлстон, почти задължително  ще има част от тоалета й, който да подчертава перфектното й тяло. Тя е винаги в крак с най-новите тенденции, дори може би със стъпка пред всички. Дали така идеалната визия върви със студено излъчване или тя просто си е такава, не се осмеляваме да заключим, но едно е сигурно – не се гипсирай, ако не ти отвърне на поздрава. Това е също толкова нормално, колкото да светне червено точно когато си тръгнала да пресичаш.

ТЕЙЛЪР СУИФТ

Нея определяме като Барбито на Холивуд, а теб като куклата на въпросното събитие.  Можем да я опишем като сладка и привлекателна, но не и секси, дори и  да въздишаме по дълболките цепки и разголените рамене. Тя просто излъчва невинност, но винаги изглежда безупречно. По детски наивна, но момичешки кокетна, на мацката тип Тейлър й подхождат и по-кежуъл визии, с които може да се появи на рождения ден на най-добрата си приятелка или на фирменото парти и да изглежда все така очарователно.

БИЙОНСЕ

Ако нещо ви блести в очите, това сигурно е от роклята на Бийонсе. Нейна запазена марка са камъните, диамантите, лъскавите материи, дантелата, въобще всичко, което блести. Кралицата на всяко парти – не се притеснява да е център на внимание, дори йсе удава доста добре. Ако ти си тази, която не пуска микрофона на караоке вечерите, танцува най-отпред на дансинга, разсмива цялата компания с историите си и е винаги на линия с най-оригиналния тост, то блясъкът идва от самото ти присъствие. Тоалет, вдъхновен от Бийонсе, само би го подчертал.

МАЙЛИ САЙРЪС

Тийнеджърката, която заслужава мама и тате да я накажат след всяка поява на червения килим.Това са оновамомиче, което ще се облечепо най-скандалния начин, защото така ще се говори за него и… абе ЗАЩОТО ТАКА! Бунтарката, която стъпква всякакви правила като току що изпушена цигара, прави същото и с модните тенденции. Трудно бихме предсказали с какво би се появила на партито, но все пак виж кои продукти би избрала. Не се съмняваме, че няма да се поколебае да ги съчетае с нещо от другите категории. На лудите глави им отива да съчетаят несъчетаемото. Ефектът със сигурност е УАУ!

КАРА ДЕЛЕВИН

Любимата ни моделска парти визия или типичния пример за мацка, след която ще се обърнеш. Не защото дрехите й са супер привличащи вниманието, а защото е идеалният баланс между естествена красота, добра стилова ориентация и щипка непокорство. Например рокля с кожено яке, кубинки с пола с пайети, дълбоко деколте и тънки презрамки без сутиен, кецове и масивни бижута.

КЕЙТ МИДЪЛТЪН

Защото всяко парти има нужда от кралска особа! В нейно лице разпознаваме важното присъствие на събитието, а визията и, разбира се, винаги е на ниво. Най-консервативната гостенка, перфектно запозната с етикета, дрескода и домакините. Няма да я видиш къде да е, защото внимателно подбира събитията, които посещава. Съветваме те за коледното парти на фирмата, да се съсредоточиш върху тази наша селекция, отколкото върху Майли Сайръс предложенията. Само за тази вечер…

ТИЛДА СУИНТЪН

Мъжкото момиче. Нейните бой визии са тотално нестандартни, напук на всички гърли мацки. Това са онези момичета, при които индивидуалността крещи и заглушава онова, което дрехите имат да кажат. Прекалено нестандартни за едни, но ужасно оригинални за други, тези дами всъщност не се интересуват как ще ги възприемеш. Те са това, което са, и така им е добре.

Какъв е твоят избор за специалните вечери?

Сподели ни в коментар под статията до 21 декември и може да спечелиш страхотен клъч J Lo и бляскаво ръчно изработено колие Maiocci. Късметлийката ще обявим в статията и в страницата ни във Фейсбук на 22 декември.

Не знаем за теб, но на нас вече ни е празнично!

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *