EXIT SURVIVAL KIT

Или какво да не забравиш, като запалиш към Нови Сад

0 коментара Сподели:

Само след ден близо 40 000 души се очаква да пристигнат в Нови Сад, за да видят и чуят над 400 изпълнители на 20 сцени. Сред хедлайнерите тази година са Pet Shop Boys, Stromae, Disclosure Live, Gloria Gaynor, Rudimental Live, Damon Albarn, Skrillex, Hurts, Suede, Pretty Lights и други.

Кои са нещата, които не трябва да пропускаш да сложиш в багажа си, освен светата тройка – лична карта, пари, телефон?

УДОБНИ ОБУВКИ. Освен че се предполага, че с тези обувки ще танцуваш в продължение на няколко дни, имай предвид, че не си в клуб и срещата с дребни камъчета и кал е гарантирана.
ДЪНКИ (ИЛИ КЛИН). Фестивалният ти багаж със сигурност трябва да включва дънки. Имай предвид, че сядането на земята е съвсем в реда на нещата, така че бъди подготвен. Одеялце, което да вземеш за чил зоната, също не е лоша идея.
ВРЪХНА ДРЕХА. Да, знаем, че е юли, но "крепостният климат" крие изненади. Вечер със сигурност ще ти се наложи да сложиш връхна дреха, ако си подготвен с качулка – най-добре.
БАНСКИ. В кемпа хората се пекат по цял ден, пък и има плаж на Дунав, ако това ти се струва привлекателно. Ако след Сърбия продължаваш към Черна гора и Sea Dance Festival, ще акостираш на плажа за дните между 15-и и 17-и.
РАНИЦА/ЧАНТА ПРЕЗ РАМО. В крайна сметка не искаш нищо да ти пречи, докато танцуваш. На фестивал си – няма гардероб. Ето защо чантата плик не е добра идея в случая.
ДЪЖДОБРАН. За всеки случай.
ДРЕБНИТЕ НЕЩА. Подсигури се с крем със слънцезащитен фактор, аутан, пилинг за лице (като цяло е доста прашно и ще ти се иска да си бил подготвен), алказелцер, презервативи и други дреболии, които ти трябват за ежедневна употреба. Не забравяй слънчевите очила.
ДРУГАРЧЕ. По-високо по възможност, не е зле да имаш на чии рамене да се качиш (ако си мацка) за максимално добра видимост към сцената.

 

На място са разположение билбордове с точна карта на крепостта и местоположението на всяка от сцените.

Изтегли и мобилното приложение на фестивала от App Store и Google Play. На място има свободни Wi-fi зони.

Разплащането ще бъде безкасово, на място можеш да вземеш и заредиш фестивалната си карта.

Крепостта е отворена за влизане от 7 pm до 3 am всеки ден от фестивала.
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *