Кажи ни какви кецове носиш, за да ти кажем какъв си

Или какво казват кецките за теб

0 коментара Сподели:

По обувките посрещат, по обувките изпращат – така трябва да звучи модерната версия на поговорката. В градската джунгла нямаме излишно време за преценяване кой-кой е и за какво се бори. Един поглед е достатъчен, за да прочетеш човека пред себе си, особено, ако този поглед е право в кецовете.

Все пак, това не са просто обувки – това е твоята заявка към света.

От изборът с какво стъпваш по улицата зависи ролята, която си избрал да играеш в живота. Тук сме подбрали три от най-често срещаните кецове и характеристиките на притежателите им. Всички те са модели на култовата марка Converse, която не само никога няма да излезе от мода (вярвайте ни!), но и продължава да бъде символ на свободния дух, който крачи смело към всяко следващо приключение. Можеш да ги намериш във Foot Court или District

Ето какво казват кецовете за теб:

СПОРТНИ КЕЦКИ

Ти имаш една цел в живота и тя е да бъдеш номер едно. Без значение от играта, без значение от времето и мястото – ти трябва да си на върха в ситуацията.

Затова имаш нужда от правилното оръжие за целта – спортни кецове, създадени, за да ти дадат онези няколко секунди преднина пред конкуренцията. Този сезон моделът, който убива със стил, класа и функционалност, е един – Converse Pro Leather. Създадени през 1976 за краката на NBA легендата Джулиус Ървинг (Dr. J), както името показва – това са кецове за професионалисти, не за някакви аматьори. Ре-релийзът от 2021 връща класическите спортни десени, които благодарение на Star Chevron елемента даже вече можеш да къстъмайзнеш с твои любими цветове. SmartFOAM-а пък, каквото и да правиш, ти гарантира комфорт през целия ден.

КЛАСИЧЕСКИ КЕЦКИ 

Ако обичаш да изглеждаш стилно, небрежно, но също така да внушаваш доверие и стабилност, но без да спираш да си забавен – имаш нужда от доказан през годините модел.

Нищо не крещи класика повече от Converse All Star Chuck '70 или накратко Chuck 70. От 130-те години история на компанията, половината са минали с добрият стар Chuck на върха. В света на кецовете, това е червеният Мустанг кабриолет или малката черна рокля на Шанел – модите идват и си отиват, стилът винаги остава. Кецовете Chuck 70 са съвършени, точно като теб, затова дизайнът им не се променя – само се появяват нови и нови цветове и разновидности. Този сезон например, имаш толкова много избор, че буквално може да ти се завие свят.

АРТИСТИЧНИ КЕЦКИ 

Има хора, които в креативно отношение винаги са една крачка напред – те предусещат бъдещите тенденции и ги прегръщат, преди да са навлезли в мейнстрийма. 

Това са хората, които слушат парчета с 1000 гледания и цитират филми, далече от комерсиалния радар – ценителите. За тях кецовете са фешън стейтмънт и изразяване на позиция в обществото. А нищо не казва „аз съм арт“ по-добре от този My Story Platform – дамски стрийтуер със смел и уникален дизайн, смазващи детайли и голяма, грабваща окото подметка. С други думи: кецове на следващо ниво.

Това студио създава интериорен и екстериорен дизайн.

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *