Да спасим вечерите си от липса на ритъм

Гласувай за най-добрите млади артисти и спечели награди

0 коментара Сподели:

#SAVE THE NIGHT е поредица от събития, чиято цел е подкрепата и развитието на българските артисти. Един от героите на инициативата е движението DOPE ZOO – с основна мисия забавление и създаване на изкуство. Те са и организатори на едни от най-големите трап събития в България.

Jägermeister дава сцена на хората, които искат да се развиват в тази сфера.

Проектът се случва в няколко етапа. Започва с „Meister Class“ в три различни музикални стила – рап, трап и електронна музика. „Сега е конкурсната фаза. Нашата част е за трап музика, за рапа са Ndoe и Wosh MC и Павел Петров е за електронната.“- казва крюто.

В този етап всеки млад артист представя своята музика в трите стила и така се състезава за голямата награда на Jägermeister.

Ентритата бяха до 10.12 и има много добри, въпреки че нашият стил е нишов.

Следващата стъпка е гласуване за одобрените парчета. Всеки, който се включи в него, ще може да участва в томбола за супер яки награди – шот машина Jagermeister, лимитирана серия мърч, пропуски за събития и компакт дискове на NDOE и WOSH MC.

„За хубавия сет е важно да е с разнообразна музика подбрана с вкус, да има ъпс енд даунс – да не е само бенгър след бенгър. Да е смесен наистина добре и да е премислен.“ Оценяването на участниците ще бъде според броя гласувания на авторските музикални творби.

Победителите в трите стила ще бъдат обявени на 05.01.2021 г

До 31.12.2020 г. може да гласуваш на този адрес и да спечелиш супер яка награда – шот машина Jagermeister или лимитирана серия мърч!

Ако виното е напитката, която небцето ти обича

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *