Коледното парти, на което ще завидиш, ако не си бил

Или как купонът наистина може да е път към едно друго измерение

0 коментара Сподели:

И ти, и ние знаем как човек най-често се чувства преди коледно парти. Годината почти е приключила, работният ден също и единственото, което те държи ентусиазиран за последната седмица от тези изпълнени с постижения 365 дни, е купонът с колегите. Знаем и как протичат повечето такива партита.

Затова сега ще те накараме благородно да завидиш на портала към едно съвсем различно измерение, в което се потопиха истинските парти гурута от SBTech.

Xmas Circus Party е точно толкова яко, колкото звучи.То е и поредният грандиозен купон, който е част от вече наложилата се традиция на софтуерната компания за феноменални коледни партита. Ексцентричност, циркови персонажи, невероятни клоуни и вълшебници в лицето на умелите жонгльори посрещнаха готовите за купон гости. А в устата на парти звяра влизаме през не какво да е, а гигантска клоунска уста. Но какво друго може да ни очаква след това грандиозно начало?

Искаш да си направиш татуировка, за да си спомняш завинаги тази лудница? Дадено. Да си изтеглиш най-вълшебния коледен подарък от машината за награди? И това желание ще бъде сбъднато. А докато се потапяш все по-навътре в цирковата магия, лакомства те дебнат от всички страни. Пуканки, хотдог, захарен памук и много други сладки изкушения привличат сетивата от явните и скришни ъгли на забавата. Най-хубавото е, че всичко това остава записано в историята – gif будката за снимки беше отворена през цялото време, за да запечаташ любимите си моменти с любимите си колеги.

Освен любимата част на всяко фуди – храната, ние нямаме търпение да те запознаем и с артистите, които направиха тази коледна магия наистина неповторима. С изпълнение на живо от неподражаемите музикални феномени от JEREMY? и магическите трикове на вълшебното дуо Zain & Tiara вечерта стана още по-зрелищна. А драг кралицата Malina Yank превърна коледното парти във взривоопасна еуфория с неподражаемия си талант.

А ние не можем да отрчем, че определено ни се иска да бяхме част от това велико парти. Ако искаш и ти да присъстваш на това вълшебство или просто си търсиш нова работа – разгледай ето тук свободните позиции в SBTech

Яли, пили и се веселили: фууд тръковете и баровете на "Нова година в Ню Йорк"

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

 
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *