Неастрологичен хороскоп: 19 – 25 август

Всички сте специални по своему!

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Това съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа през седмицата, в която лятото върви към своя край, особено ако вече си бил на море. 

Овен

Няма значение какво сте планирали за тази седмица, защото всичко ще се провали с гръм и трясък – буквално и преносно. Имам предвид, че неочаквана лятна буря ще развали прекарването ви сред природата. Най-добре си стойте у дома, там бурите нямат сила!

Телец

Украйна се превърна в доста (колкото и да звучи извратено) привлекателна дестинация покрай сериала "Чернобил", който всички се надяваме, че няма да има втори сезон. Anyway, за да върви вашата седмица по мед и масло, обърнете внимание на добрата стара Украйна, която на 19 август чества Деня на пчеларя. Все по-сериозно внимание се обръща на намаляването на пчелите в последно време и

не е зле да се замислим дали не отдаваме твърде голяма важност на собственото си опрашване за сметка на по-важни неща!

Близнаци

Кодовата ви дума тази седмица е Ифигения, без значение от кой пол сте. Търсете Ифигения и тя ще ви донесе късмет. Шансът да я срещнете на Градина е също толкова голям, колкото да я срещнете и пред Народния, защото това име се нарежда на 142-ро място по популярност сред родените след 1985 г.  

Рак

Връщам ви секса, защото от известно време не сте на себе си, а и няколко зодии вече се оплакаха, че не е същото без зодия Рак в леглото им. Разбирам ги, но явно не са пробвали със Скорпион, тогава вече щяха да се видят в чудо. И не бъдете ревниви за последното изречение, вие сте специални по своему!

Лъв

По-големи летни мързеливци от вас не познавам.

Вие го наричате почивка, но за мен си е чист мързел. Намерете си нещо, което да държи вниманието ви възбудено, без значение дали ще е сексуален обект или политически дебат преди местните избори и възможното участие на Слави Трифонов в тях. 

Дева

Пазете се от слънчевите изригвания през тази седмица, още повече при тази фаза на Луната. Освен това обърнете внимание и на ламината в дома си, струва ми се леко захабен и за смяна. 

Везни

На дамите се пада да работят здраво, колкото за целия зодиак тази седмица. Потърпете, защото ще ви платят извънредно. До мъжете, които планират да ходят на проститутка! Искам да ги уведомя, че последните анонимни проучвания показват, че читавите такива не са в София през летния сезон и ако държите на качеството, ще трябва да почакате до есента. 

Скорпион

Бате, на 19 август в САЩ честват Деня на авиацията! Честит празник на всички Скорпиони, които обичат да вдигат самолета,

и на всички Скорпионки, които обичат да се возят на него!  

Стрелец

Стреляйте на воля, тази седмица не се брои! Без майтап, Марс е в криза, а Венера е в цикъл. Това е рецепта за ходене по чуждо. Разположението на Луната значи, че няма да ви хванат. Дамите нека си затворят очите и да изчакат, докато отмине тежкият период. 

Козирог

Една разходка до Равадиново няма ви се отрази зле нито на вътрешните органи, нито на синузита. Горещо препоръчвам при лечение на проблеми във връзката, както и за запълване на времето през облачни морски дни.

Водолей

След онова, което ви казах миналата седмица, тази я карайте по-полека (бях казал да си стоите в София и да преоткриете релефните кондоми). Ако все пак ви се прави нещо по-така, наблегнете на онези с плодов вкус, така сексът ви ще ухае на тропически плодове и лято. 

Риби

Ако си търсите приятно прекарване, превърнете се в невинни столкъри и гледайте кой си купува кондоми с плодов вкус. Условието е и двамата да сте необвързани, защото тази седмица изневерите са разрешени само на Стрелците! 

Ако имате нужда от персонални хороскопи, ръчно плетени живарници от Свищов, плавници втора употреба в отлично състояние, потърсете ме на горещата телефонна линия на маг Жаклина! 

Go Guide представя: After work social club. Присъедини се и ти

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *