No EXIT без Martin Garrix и David Guetta

Легендарните DJ-и закриват тазгодишния EXIT Festival

0 коментара Сподели:

За да покаже още веднъж защо е избран за Best Major European Festival, EXIT вдига мега парти на финала на тазгодишното си издание! Закриващата вечер на сръбския фест (която е на 15 юли, неделя – бел. ред.) ще бъде в ръцете на глобалния хитмейкър David Guetta, който ще е хедлайнер на Main Stage и техно кралицата Nina Kraviz, която ще движи кулминацията на култовата Dance Arena. Партито обаче нямаше да е същото без световния диджей номер 1 Martin Garrix, който също се включва в закриването на Най-добрия фестивал в Европа, рамо до рамо с Guetta. Последните им две колаборации Like I Do и So Far Away продължават да доминират в световния радиоефир и предполагаме, че двамата ще оставят зад себе си една легендарна вечер, която дълго ще се помни.

Martin Garrix е най-младият артист, получавал най-престижната титла в електронната музика, при това в две поредни години, оглавявайки класацията DJ Mag’s Top 100 DJs

пред колеги, като Tiesto, Calvin Harris, Armin Van Buuren, Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike, Eric Prydz и много други. Все още ненавършил 22, холандецът успя да постигне повече, отколкото мнозина съумяват през цялата си кариера, и за разлика от много от връстниците си в професията сам се ориентира през лабиринта на музикалната индустрия, издавайки хит след хит и генерирайки милиарди YouTube гледания. Влиянието му на световната музикална сцена бе признато и от „бизнес библията“, Forbes, която го нареди сред най-влиятелните личности под 30 години.

Тази година EXIT festival е от 12 до 15 юли в култовата крепост Петроварадин в Нови Сад, Сърбия, където на повече от 20 сцени излизат едни от най-големите световни музикални звезди.

Ето още няколко фестивала, на които можеш да отидеш това лято.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *