Черното… е новото черно!

Една класика, с която не можеш да сбъркаш. А и някак стои по-секси от всякога.

0 коментара Сподели:

Държим да подчертаем с три цветни линии, че обичаме цветовете, обичаме да играем с тях и да ги миксираме върху себе си, но няма как да отречем силата, която има черното. Това не е цвят, това е религия и има хора, които я изповядват цял живот.

Едва ли има нещо по-шик, по-красиво от това да си облечен от горе до долу в черно. Черното символизира елегантност, сила и дори е намек за мистерия. И всички ние като жени обичаме да съдържаме точно тези три елемента понякога. Ето защо искахме да ти покажем как да се възползваш от черното, когато имаш нужда от това, когато имаш нужда да не си нищо повече от зашеметяваща в all black сета, на който си заложила.

Експериментирай, заложи на смели тъкани, интересни силуети, които добавят интрига върху едноцветния ансамбъл. Поиграй с текстурите, разчупи формите на дрехите и обемите, натрупай няколко слоя един върху друг и се погледни в огледалото… не е ли прекрасно това, което виждаш? Черното е съвършенство. 

Черното е кралицата, която краде сърца. Това е цвят, който трябва да бъде празнуван. Всеки ден. Черното… е новото черно!

Ето още нещо модно и секси.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *